Αγωνία για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Από χθες τα ξημερώματα ο Ανδρέας Μικρούτσικος νοσηλεύεται

στη μονάδα εμφραγμάτων της πρώτης πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινκής του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου, διασωληνωμένος, υπό καταστολή και υπό μηχανική υποστήριξη της αναπνοής . Στο πλευρό του βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή οι δικοί του άνθρωποι, ο γιός του Στέργιος, η Σοφία Βόσσου, που υπήρξε επί χρόνια σύντροφός του και η κόρη της, Ερασμία Μάνου.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν η κατάσταση του Ανδρέα Μικρούτσικου χαρακτηρίζεται κρίσιμη, αλλά σταθερή: Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έδειχνε ιδιαίτερα καταβεβλημένος στην κηδεία του αδελφού του Θάνου, την περασμένη Δευτέρα. Η ψυχολογική του κατάσταση ήταν άθλια και τελικά τα ξημερώματα του Σαββάτου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του Ιπποκρατείου. Νεώτερα για την πορεία της υγείας του αναμένεται να γίνουν γνωστά σήμερα.

Σὐμφωνα με το χθεσινό ιατρικό ανακοινωθέν:

“Ο κ. Ανδρέας Μικρούτσικος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σήμερα 4/1/2020 περί τις 06.30 στο ΤΕΠ του Ν. «Ιπποκράτειο» Αθήνας με εικόνα υπερτασικής αιχμής, οξέος πνευμονικού οιδήματος και συνοδό καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια για την οποία απαιτήθηκε διασωλήνωση και μηχανική υποστήριξη της αναπνοής.

Έκτοτε νοσηλεύεται στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, διασωληνωμένος υπό καταστολή, σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση μετά την πάροδο του 24ώρου”.

Η ψυχολογική του κατάσταση είναι βεβαρημένη μετά τον θάνατο του αδερφού του, Θάνου Μικρούτσικου.

(φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί