Αφήστε τους πολίτες ήσυχους! Αυτό που συμβαίνει στα διόδια δεν έχει προηγούμενο, vid

Η ειρωνεία «γεννά» την «ρουφιανιά»

Για όλη την Μεγάλη Εβδομάδα κλιμάκια της τροχαίας Αττικής βρίσκονται στα διόδια Αφιδνών και Ελευσίνας, προκειμένου να ελέγξουν τα χαρτιά μετακινήσεως των πολιτών, ώστε να μην ταξιδέψουν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους.

Άντρες της Eλληνικής Aστυνομίας υπάρχουν σε όλα τα διόδια των σταθμών και ελέγχουν τα αυτοκίνητα, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν οι οδηγοί και οι επιβάτες έχουν ακριβώς τα έγγραφα που πρέπει προκειμένου να ταξιδέψουν.

Όσους θέλουν να φροντίσουν τα χωράφια τους, καθώς τέτοια εποχή έβρισκαν την ευκαιρία λόγω Πάσχα να το κάνουν, η Αστυνομία τους κλείνει τον δρόμο, καθώς δεν προβλέπεται από το Κράτος τέτοια διευκόλυνση.

Όσοι, όμως, δεν έχουν σωστά τα στοιχεία τους ή δεν δικαιολογείται η μετακίνηση τους αναγκάζονται να γυρίσουν πίσω, αφού η τροχαία δεν τους επιτρέπει την έξοδο από τον νομό.

Το άσχημο της υπόθεσης όμως είναι η ειρωνεία των δημοσιογράφων (όχι όλων), οι οποίοι βρίσκονται συνεχώς με τις κάμερές τους στα διόδια, ασχολούμενοι με τις δικαιολογίες, όπως τις ονομάζουν, των οδηγών, προκειμένου να πάνε στα σπίτια τους στην επαρχία. Ουσιαστικά καταδίδουν στην κάμερα τα λεγόμενα των πολιτών και πολλές φορές μάλιστα τρέχουν από πίσω τους, δείχνουν πρόσωπα στην κάμερα αλλά και αριθμούς πινακίδων, ενώ παράλληλα ασκούν πίεση στους αστυνομικούς, έτσι ώστε να είναι άκαμπτοι.

Έτσι καλλιεργείται πνεύμα «ρουφιανιάς» σε όλη την κοινωνία.

Δείτε βίντεο:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί