ΑΔΙΚΙΑ! Έριξαν πρόστιμα για…..λίγες πατάτες (Βίντεο)

Επιβλήθηκε πρόστιμο σε καφενείο, για τον πλέον απίστευτο λόγο.

Κλιμάκιο του ΕΦΚΑ επέβαλε πρόστιμο σε καφενείο για ανασφάλιστη εργασία. Όπως μετέδωσε το epiruspost, το γεγονός αυτό δεν μπορεί να το πιστέψει ο ιδιοκτήτης του μικρού καφενείου, από το Ραβένη της Θεσπρωτίας.

Τι συνέβη

Ο ιδιοκτήτης απουσίαζε και την εξυπηρέτηση ανέλαβε ο αδελφός του μαζί με την πεθερά του (ιδιοκτήτη). Τι το ήθελαν οι καημένοι! Οι πελάτες-ελεγκτές του ΕΦΚΑ ζήτησαν να δουν ποιοι είναι ασφαλισμένοι στο καφενείο. Μόλις διαπίστωσαν ότι ο αδερφός και η πεθερά δεν ήταν ασφαλισμένοι, έκοψαν πρόστιμο 21.000 ευρώ για ανασφάλιστη εργασία και όλα αυτά γιατί; Επειδή ο αδερφός σέρβιρε λίγα ποτήρια και επειδή η πεθερά έκοβε πατάτες.

Ο ιδιοκτήτης του καφενείου απογοητευμένος όπως είναι, μάλλον θα κλείσει το μικρό καφενείο που τον συντηρεί, καθώς το πρόστιμο που του επέβαλαν τον έβαλε «μέσα». Ο νεαρός ιδιοκτήτης η γυναίκα του και το παιδί τους, είναι τα μοναδικά νεαρά άτομα στην περιοχή. Τώρα θα φύγουν και αυτοί;

Θα το σχολιάσουμε το γεγονός αμέσως τώρα!

Μεγάλη ντροπή για το άδικο ελληνικό κράτος. Αυτοί που εφάρμοσαν τον νόμο, οι ίδιοι δεν έχουν βοηθήσει ποτέ συγγενικά ή φιλικά πρόσωπα σε αντίστοιχες περιπτώσεις; Η μήπως όταν φοράνε το κοστούμι της δουλειάς εφαρμόζουν τον νόμο πιστά και όταν τελειώνει η βάρδιά τους είναι κανονικοί άνθρωποι; Δηλαδή το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι το μικρό καφενείο με την πεθερά που κόβει πατάτες;

Ας πάνε να πιάσουν τους μεγαλο-καρχαρίες που φέσωσαν το δημόσιο και τις τράπεζες και τώρα πληρώνουμε τα σπασμένα όλοι εμείς.

ΖΗΤΩ ΤΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ!

Photo:pexels

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •