Κοινή δήλωση Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού για «Δέσμευση στην απολύτως ειρηνική ολοκλήρωση των τελικών»

Οι δύο ομάδες Παναθηναϊκός AKTOR κι Ολυμπιακός εξέδωσαν κοινή δήλωση δηλώνοντας την δέσμευσή τους στην απολύτως ειρηνική ολοκλήρωση των τελικών στο Μπάσκετ.

Οι τελικοί της Greek Basketball League θα συνεχιστούν κανονικά, μετά από τις συναντήσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τους αδερφούς Αγγελόπουλους και το Game 3 θα διεξαχθεί την ερχόμενη Παρασκευή 6 Ιουνίου.

Μάλιστα εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση υπογραμμίζοντας ότι: «Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη για όλα τα θέματα που έχουν ανακύψει»

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR
«Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός δηλώνουμε την ανεπιφύλακτη δέσμευσή μας στην απολύτως ειρηνική και σύμφωνη με τις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι ολοκλήρωση των τελικών του πρωταθλήματος της Basket League 2024-2025. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη για όλα τα θέματα που έχουν ανακύψει».

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός
«Ως ΚΑΕ Ολυμπιακός δηλώνουμε την ανεπιφύλακτη δέσμευσή μας στην απολύτως ειρηνική και σύμφωνη με τις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι ολοκλήρωση των τελικών του πρωταθλήματος της Basket League 2024-2025. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη για όλα τα θέματα που έχουν ανακύψει».

photo: eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί