Κλειστοί δρόμοι σήμερα στην Αθήνα λόγω ημιμαραθωνίου

Ο Ημιμαραθώνιος με την ονομασία «Στα ίχνη της Ιεράς Οδού» διεξάγεται στην Αθήνα, επομένως κάποιοι δρόμοι έχουν κλείσει όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Αρκετοί δρόμοι είναι κλειστοί σήμερα (25/09), από τις 07:30 έως τις 12:30, εξαιτίας της διεξαγωγής του 7ου Ημιμαραθωνίου με την ονομασία «Στα ίχνη της Ιεράς Οδού».

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εκδόσει σχετική ανακοίνωση από την Παρασκευή (23/09), προειδοποιώντας για τους κλειστούς δρόμους στους δήμους Αθηναίων, Χαϊδαρίου, Ασπροπύργου και Ελευσίνας.

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί σήμερα
Στη Λωρίδα Εκτάκτου Ανάγκης (ΛΕΑ) και στο έρεισμα της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου, στο τμήμα της από τη διασταύρωση Λ. Αθηνών & Μυστρά έως τη διασταύρωση Διυλιστηρίων (15,600 χ/θ), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.

Σε τμήμα πλάτους 1,5 μ. στο δεξιό άκρο του οδοστρώματος της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου, στο τμήμα από τη διασταύρωση Διυλιστηρίων (15,600 χ/θ) έως την Ιερά Οδό Ελευσίνας (20,000 χ/θ), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.

Πειραιώς, στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Ηρακλειδών και Θερμοπυλών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Ιερά Οδός, σε όλο το μήκος της, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Λ. Κηφισού και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν την κίνησή τους στις παραπάνω οδούς και να ακολουθήσουν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

ieidiseis/ eurokinissi

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί