Στην ανακοίνωση ότι αναστέλλεται η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και για τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021, προχώρησε ο Δήμος Ηρακλείου, μετά τον σεισμό των 5,8 Ρίχτερ.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση η εκ νέου αναστολή για μία ακόμη ημέρα, αποφασίστηκε λόγω της μη ολοκλήρωσης των ελέγχων από τα ειδικά κλιμάκια των μηχανικών και προκειμένου να αξιολογηθούν τα απογραφικά δελτία των ήδη ελεγμένων κτιρίων.
Την ίδια ώρα ανακοίνωση του Δημοτικού Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ) γνωστοποίησε ότι από Δευτέρα 4 Οκτωβρίου επαναλειτουργούν κανονικά οι δημοτικοί βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί του Δήμου Ηρακλείου, εκτός από τα ΚΒ Μητέρα ΚΕΠΑ και Ι ΚΕΠΑ, όπου αναμένονται οι τεχνικές εκθέσεις για την καταλληλόλητα των κτιρίων.
(φωτο: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ντροπιαστικό σκηνικό κατά την προσγείωση του Ζελένσκι στις ΗΠΑ, vid
- ΣΥΡΙΖΑ: Απίστευτη ταλαιπωρία για χιλιάδες οδηγούς στην εθνική οδό με κυβερνητική ευθύνη
- Θεσσαλονίκη: 14χρονος απείλησε ανήλικο αγόρι για να του πάρει το πορτοφόλι στον Εύοσμο
- Σάμος: Χειροπέδες σε 47χρονο “μετρ” στις απάτες – Το “έπαιζε” στέλεχος της Interpol και απέσπασε 440.000 ευρώ
- Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν με την μοναδική Κλαυδία ετοιμάζει η Αθήνα
- Πύρινη σφαίρα πάνω από τον ουρανό των ΗΠΑ τράβηξε τα βλέμματα! vid
- Επιστροφή ενοικίου: Τελειώνει η προθεσμία για τις τροποποιητικές δηλώσεις
- Mπλόκο Νίκαιας: Τρίωρος αποκλεισμός όλων των παρακαμπτήριων οδών της Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης
- Αμερικανικές εγγυήσεις ασφαλείας για την Ουκρανία; Τι ισχυρίστηκε ο Ζελένσκι
- Στα μπλόκα παραμένουν οι αγρότες των Τρικάλων και της Καρδίτσας στον Ε65









