«Ο κ. Μητσοτάκης εγκαινιάζει τη “βδομάδα της ΔΕΘ”, με ένα ρεσιτάλ προκλητικότητας και παραπλάνησης, από το οποίο ξεχωρίζει η αγωνιώδης προσπάθειά του να εξωραΐσει, με άθλια επιχειρήματα, το κυβερνητικό τερατούργημα για τον μεσαίωνα της 13ωρης εργασίας, έχοντας προφανώς αντιληφθεί την οργή που έχει προκαλέσει στους εργαζόμενους και η οποία θα εκφραστεί στους δρόμους της επόμενες μέρες, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα», τονίζει το ΚΚΕ σε ανακοίνωση σχόλιο στην ανάρτηση του πρωθυπουργού.
Στην ίδια ανακοίνωση προστίθεται ότι «το παζλ της πρόκλησης συμπληρώνουν οι πανηγυρισμοί για τις ανακαινίσεις και τα βαψίματα στα νοσοκομεία, την ώρα που η υποστελέχωση του ΕΣΥ αναδεικνύεται με τραγικά περιστατικά, όπως αυτό της Αίγινας, για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, την ώρα που οι φοιτητές των δημοσίων ανεβαίνουν τον Γολγοθά της εύρεσης στέγης, για τη διείσδυση των ΑΠΕ στο ενεργειακό μείγμα, την ώρα που τα λαϊκά νοικοκυριά πληρώνουν πανάκριβα το ρεύμα κ.ο.κ.».
«Η απάντηση», τονίζει το ΚΚΕ, «θα έρθει από τον ίδιο τον λαό, που θα φωνάξει δυνατά “Καμία θυσία για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων και τα γεράκια του πολέμου“. Όλοι στους δρόμους».
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πέθανε στα 48 του ο ηθοποιός Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ – Ήταν ο πρωταγωνιστής του «Dawson’s Creek»
- Ιταλία: Αυστηρότερα μέτρα της κυβέρνησης Μελόνι για το μεταναστευτικό – Θα χρειαστεί, όμως, η έγκριση του κοινοβουλίου
- Θαλαμηγός προσάραξε στην Ελαφόνησο: Σώοι στη στεριά μεταφέρθηκαν οι επιβαίνοντες από το Λιμενικό
- Θεσσαλονίκη : Συλλαλητήριο για τις συλλογικές συμβάσεις – Συμβολική κατάληψη του ΕΚΘ
- Ο Φάρος της Αλεξάνδρειας “ξαναζωντανεύει”: Οι αρχαιολόγοι ανέσυραν μέρος της χαμένης κεντρικής πύλης – ΦΩΤΟ
- «Ως δύο γείτονες και σύμμαχοι» – Τι εννοεί ο Ερντογάν με την ανάρτησή του;
- Σε “Red Code” η Περιφέρεια Πελοποννήσου λόγω της επιδείνωσης του καιρού
- Πότε θα γίνουν εκλογές στην Ουκρανία; Τι απάντησε ο Ζελένσκι
- Η Αθήνα γιόρτασε την Κινεζική Πρωτοχρονιά και μεταμορφώθηκε σε… Chinatown – Δείτε εικόνες
- Συρία: Οι αμερικανικές δυνάμεις εκκένωσαν τη βάση Αλ Τανφ









