Η άγρια καταδίωξη που κατέληξε σε πυροβολισμούς, συλλήψεις και έναν τραυματία, ξεκίνησε από τα διόδια της Ελευσίνας, με τους Ρομά που επέβαιναν στο Opel Astra να σπάνε μπάρες και να πετούν, ενώ τους κυνηγούσαν στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών και της ΟΠΚΕ, 1,7 κιλά ηρωίνη!
Όλα ξεκίνησαν όταν έφτασαν στη Δίωξη Ναρκωτικών πληροφορίες πως ένα Open Astra επρόκειτο να μεταφέρει ηρωίνη. Έτσι, αποφασίστηκε να γίνει επιχείρηση και στήθηκε μπλόκο στα διόδια της Ελευσίνας.
Όταν εκεί βρέθηκε το αυτοκίνητο των υπόπτων, έγινε σήμα στον οδηγό να σταματήσει αλλά εκείνος δεν υπάκουσε φυσικά και ξεκίνησε η κινηματογραφική καταδίωξη που διήρκεσε, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, για περισσότερα από 40 χιλιόμετρα, με τον οδηγό του αυτοκινήτου να αναπτύσσει ταχύτητα μεγαλύτερη των 160 χιλιομέτρων την ώρα!
Από την Ελευσίνα, ο αυτοκίνητο των Ρομά κινήθηκε προς την παλιά Εθνική Οδό, από την οποία βγήκε και μπήκε στη Νέα Εθνική Οδό, με κατεύθυνση προς την Αθήνα.
Ο οδηγός του Open Astra που καταδίωξαν Δίωξη και ΟΠΚΕ δεν σταμάτησε ούτε… στις μπάρες διοδίων στην Ελευσίνα και στην Αττική οδό, σπάζοντάς τις για να περάσει. Σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, μάλιστα, τουλάχιστον 2 με 3 φορές επιχείρησε και να εμβολίσει το αυτοκίνητο της Δίωξης.
Στόχος του οδηγού ήταν να βγει από την Εθνική προς τον Ασπρόπυργο και να «χαθεί» μέσα στον καταυλισμό. Αλλά δεν τα κατάφερε γιατί ένας από τους αστυνομικούς άνοιξε πυρ εναντίον του αυτοκινήτου τους και τραυμάτισε, ελαφρά σύμφωνα με την αστυνομία, έναν από τους Ρομά στη μέση. Έπεσαν τουλάχιστον 2 ή 3 πυροβολισμοί και μια από τις σφαίρες τραυμάτισε τον έναν από τους επιβαίνοντες στο Opel Astra.
Στον τραυματία δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Δίωξη Ναρκωτικών όπου και κρατείται.
Όπως προβλέπεται, σχηματίστηκε δικογραφία από το τμήμα Ανθρωποκτονιών και ο αστυνομικός που πυροβόλησε έχει συλληφθεί.
Διαπιστώθηκε επίσης ότι οι Ρομά που επέβαιναν στο αυτοκίνητο που καταδιώχθηκε είχαν απασχολήσει στο παρελθόν για κλοπές και ληστείες.
(newsit – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σ. Φάμελλος: Πάγια θέση του ΣΥΡΙΖΑ η επαναφορά 13ου και 14ου μισθού και 13ης σύνταξης
- Πυρά ανάμεσα σε Θ.Πλεύρη και Χ. Δούκα για Rave party μπροστά από ναό που έστησε ο Δήμος Αθηναίων!
- Άκης Σκέρτσος: Τι έγινε τελικά με την Έκθεση Πισσαρίδη;
- Το “σκουλαρίκι”…στο αυτί του πρωθυπουργού Μόντι αναστάτωσε το διαδίκτυο!
- Λονδίνο: Με έκθεση αφιερωμένη στην Elsa Schiaparelli αρχίζει η νέα χρονιά στο Μουσείο V&A
- Σοκαριστικό βίντεο σε ξενοδοχείο: Εθισμένος Κινέζος σε βιντεοπαιχνίδια δείτε τι άφησε!
- Θεσσαλονίκη: Οι αγρότες δεν άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια του Ωραιοκάστρου – Κλειστή η εθνική στα Μάλγαρα
- Αρχαίο θέατρο Καλυδώνας – Έργα την αποκατάσταση, προστασία και ανάδειξη αρχαιολογικού μνημείου
- “Μυστηριώδης φιγούρα” σε καταρράκτη στη Βραζιλία…; Viral το βίντεο
- Οι Αυστραλοί τήρησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της επίθεσης στο Σίδνεϊ









