ΚΙΝΑΛ: Φαίνεται ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ η εξουσία ήταν ένα μαγαζί γωνία

«Ο κ.Τσίπρας πρέπει να τοποθετηθεί. Όσο καλύπτει και τον κ. Παππά και τον κ. Καμμένο, η ευθύνη πηγαίνει στον ίδιο ο οποίος τους επέλεξε»,

δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης στον ρ/φ ΤΗΕΜΑ FM επισημαίνοντας ότι πρέπει να μας πει τί συνέβη με τον κ. Παππά και τί προτίθεται να κάνει. «Φαίνεται ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ η εξουσία ήταν ένα μαγαζί γωνία και αυτό ήταν κάτι που τα προηγούμενα 4-5 χρόνια εγκλώβισε πολλούς ανθρώπους», τόνισε ο κ. Χρηστίδης.

Πρόσθεσε ότι ο κάθε πολίτης που ψήφισε τον ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούσε να ξέρει ποτέ, τί θα έκανε η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ με τις συγκεκριμένες αντιλήψεις που είδαμε να εξελίσσονται.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να βρει αφήγημα. Ταυτόχρονα, αποδεικνύεται με τα σποτ που κάνει, με την Παπαδημούπολη κλπ ότι κάνει μπίζνες, ακόμα και με το προσφυγικό-μεταναστευτικό.

Αποδεικνύεται πως δεν είχαν καμία σχέση με ένα αξιακό πολιτικό πλαίσιο, το οποίο θα έπρεπε να σηματοδοτεί η Αριστερά και η Κεντροαριστερά», υπογράμμισε ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής.

Σημείωσε ότι η Δικαιοσύνη πρέπει να κάνει τη δουλειά της απερίσπαστα και ανέφερε ότι από την πρώτη στιγμή, όταν ξέσπασε η συζήτηση περί σκανδάλων και σκευωρίας και προέκυψαν τα ζητήματα με τον κ. Παπαγγελόπουλο, πίσω από όλη αυτή τη συζήτηση υπάρχει μεγάλο παραδικαστικό κύκλωμα και κάθε φορά που κάποιος θα καταθέτει θα προκύπτουν νέα στοιχεία.

(ΦΩΤΟ:Eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί