Η κηδεία του Δημήτρη Κωνσταντάρα τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων του Α’ Νεκροταφείου. Ο Δημήτρης Κωνσταντάρας πέθανε τα ξημερώματα της Κυριακής, σε ηλικία 79 ετών.
Στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών παρέστησαν σήμερα για να τον αποχαιρετήσουν άνθρωποι από δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό χώρο, καθώς και πολιτικοί.
Στην κηδεία μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Θάνος Πλεύρης, καθώς και βουλευτές κομμάτων.
Στεφάνι έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ταραντέλα: Ο πιο δημοφιλής χορός της Κάτω Ιταλίας με τις αρχαίες ελληνικές ρίζες, vid
- Φον ντερ Λάιεν: Αντιμέτωπη ξανά με πρόταση μομφής η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη συμφωνία “Mercosur”
- Η Γροιλανδία απειλεί να φέρει στην επιφάνεια «την βαθιά ασθένεια εντός της διατλαντικής συμμαχίας»
- “Ποιον δρόμο θα πάρεις Γροιλανδέ;”- Η ανάρτηση του Λευκού Οίκου με τα έλκηθρα σε σταυροδρόμι
- Κιάρα Φεράνι: Η κορυφαία influencer της Ιταλίας, αθωώθηκε για το «Pandorogate»
- Έληξε η συνάντηση της αντιπροσωπείας Δανίας-Γροιλανδίας με τον αντιπρόεδρο και τον ΥΠΕΞ των ΗΠΑ
- «Οικία Κοκοβίκου»: Οι αρχαιότητες που αποκαλύφθηκαν στην αυλή του «Αντωνάκη και της Ελένης» – Δείτε εικόνες
- Παρούσα η Ρωσία στην Μέση Ανατολή – Τι φέρεται να ισχύει αυτή την στιγμή
- Η νέα παγκόσμια τάση! «Πυρετώδεις» διεργασίες στο παρασκήνιο
- Βίντεο με τη φρεγάτα «Κίμων» να μπαίνει σε ελληνικά νερά – «Το μέλλον του Πολεμικού Ναυτικού καταπλέει»









