με τους πολίτες να επιβραβεύουν τον ψύχραιμο τρόπο με τον οποίο οι δημοσιογράφοι της καταγράφουν τα σημαντικά γεγονότα αυτού του καλοκαιριού.
Συγκεκριμένα, και όπως προκύπτει από τα συγκεντρωτικά στοιχεία που εξέδωσε η Nielsen, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 από 6,2% που είχε μεσοσταθμική τηλεθέαση τον Ιούνιο, ανέβηκε στο 8,8% τον Ιούλιο, ενώ το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου βρίσκεται, πλέον, σταθερά σε διψήφια ποσοστά ξεπερνώντας πολλά από τα ιδιωτικά κανάλια.
Σύμφωνα, μάλιστα, με τα τελευταία στοιχεία της Nielsen, το διάστημα από 1η έως 15 Αυγούστου, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1, στις 21:00, κατέγραψε μέση τηλεθέαση 11%, καθώς το παρακολουθούν καθημερινά περισσότεροι από 265.000 τηλεθεατές, οι οποίοι προτιμούν τη δημόσια τηλεόραση για την ενημέρωσή τους.
Η εμπιστοσύνη των πολιτών στην ΕΡΤ επιβεβαιώνεται και από την τηλεθέαση των άλλων μεγάλων δελτίων της ΕΡΤ1 -στις 12 και στις 3 το μεσημέρι- τα οποία, επίσης, καταγράφουν, το τελευταίο διάστημα, διψήφια ποσοστά τηλεθέασης, συχνά μάλιστα κυριαρχώντας στις συγκεκριμένες ζώνες, όπως συνέβη την προηγούμενη Κυριακή, με το δελτίο στις 15:00 να φτάνει στο 15,1%.
(Protothema – φωτο:screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Έτοιμος να συναντηθεί «πρόσωπο με πρόσωπο» με τον Τραμπ δηλώνει ο Μαδούρο
- Όρμπαν για τους εκβιασμούς της Φον ντερ Λάιεν: «Σαν να στέλνεις βότκα σε αλκοολικό»
- Σαουδική Αραβία: Υπέρ της πώλησης F-35 στην χώρα ο Τραμπ
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 18 Νοεμβρίου
- Λέκκας για σεισμό 4,6 ρίχτερ στις Σποράδες: «Είναι περιοχή με σχετικά έντονη σεισμικότητα»
- Εξελίξεις με τη FEMA στις ΗΠΑ: Ο Τραμπ θέλει να περιορίσει τις εξουσίες της
- Με το βλέμμα στην Ιερουσαλήμ: Το ΣΑ του ΟΗΕ ψήφισε υπέρ της ανάπτυξης διεθνούς δύναμης στην Γάζα
- Επικρίνουν ινφλουένσερ για τα παρανοϊκά tips ασφαλείας στην Νέα Υόρκη! vid
- Η μουσική από τον Ιππότη της Ασφάλτου…αλά ελληνικά! Αποθέωση στο tiktok
- Αρχηγός πολωνικών Ε.Δ. με το βλέμμα στη Ρωσία: «Βρισκόμαστε σε προπολεμική φάση»









