Τρεις τραυματίες από μαχαίρι, οι δυο εκ των οποίων 14 και 17 ετών , είναι ο απολογισμός της συμπλοκής μεταξύ ανήλικων μαθητών στις 2μ.μ, δίπλα σε στάση λεωφορείων στην πλατεία Σαρόκο στην πόλη της Κέρκυρας.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ένας 17χρονος διαπληκτίστηκε με έναν 14χρονο, ο οποίος ήταν μαζί με την αδελφή του και έναν φίλο του. Μετά από έντονη λογομαχία, ο 17χρονος έβγαλε μαχαίρι και ακολούθησε η συμπλοκή. Ένας 49χρονος Ιταλός που βρέθηκε στο σημείο προσπάθησε να τους χωρίσει και τραυματίστηκε . Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και μετέφεραν στο Νοσοκομείο τον 14χρονο μαθητή γυμνασίου που δέχθηκε την επίθεση και τραυματίστηκε στο πόδι, τον 17χρονο φίλο του και τον Ιταλό, στον οποίο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έφυγε.
Ο 17χρονος που επιτέθηκε με το μαχαίρι τράπηκε σε φυγή, όμως μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών εντοπίστηκε και συνελήφθη , ενώ μαζί του είχε και το μαχαίρι της επίθεσης.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η Ρωσία διαψεύδει δημοσίευμα των FT για το ουκρανικό
- Αρχή για το Ξέπλυμα: Νέες αποκαλύψεις για τον αρχισυνδικαλιστή
- Και η Γερμανία απορρίπτει το κάλεσμα Τραμπ για τα Στενά του Ορμούζ
- Θα εμπλακεί η Ελλάδα στον πόλεμο της Μ. Ανατολής; Τι απαντά η κυβέρνηση
- Νέο «χειρόφρενο» διαρκείας από τους οδηγούς ταξί – Δείτε από πότε
- Η απόφαση ήταν άμεση: H viral αντίδραση κάβουρα μπροστά σε ένα ψεύτικο “πολυτελές” καβούκι (Vid)
- Το Ιράν δηλώνει ότι οποιοδήποτε τέλος στον πόλεμο θα πρέπει να είναι οριστικό
- Πώς πλαστικά μπουκάλια… μετατρέπονται σε φάρμακο για τη νόσο του Πάρκινσον
- Π. Μαρινάκης: Με την κύρωση των ενεργειακών συμφωνιών κάνουμε αποφασιστικό βήμα για την ενίσχυση της ενεργειακής μας ασφάλειας
- Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι εξαπέλυσε νέα πλήγματα σε υποδομές του Ιράν









