«Κεραυνοί» Σαμαρά κατά του εκπροσώπου της κυβέρνησης Μητσοτάκη! Καζάνι που «βράζει» η ΝΔ

Στο επίκεντρο το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

Βαθαίνει το ρήγμα μεταξύ σαμαρικής, λεγόμενης δεξιάς ΝΔ και της διεθνιστικής κεντροδεξιά μητσοτακικής με αφορμή τα ομόφυλα ζευγάρια!

Ο Αντώνης Σαμαράς έδωσε σκληρή απάντηση με αποδέκτη τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη, αλλά και σαφές μήνυμα προς την κυβέρνηση και τον ίδιο τον πρωθυπουργό!

Αφορά το θέμα της αποχής από την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον πολιτικό γάμο και την τεκνοθεσία!

Μετά την σημερινή τοποθέτηση του κ. Μαρινάκη, πως ο πρώην πρωθυπουργός, «είχε επιλέξει την αποχή για το σύμφωνο συμβίωσης το 2015», ο Αντώνης Σαμαράς εξαπέλυσε «κεραυνούς» κάνοντας λόγο για μαθήματα που δεν μπορεί να λάβει από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.  

Αναλυτικά η δήλωση των συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά:«Σήμερα , ημέρα έναρξης των υποχρεωτικών “φροντιστηρίων” του κ.Σκέρτσου στους βουλευτές της ΝΔ για τον γάμο ομοφυλοφίλων και την τεκνοθεσία , ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επέλεξε να “επιτεθεί” στον κ.Αντώνη Σαμαρά. επειδή απουσίαζε στην ψηφοφορία τον …Δεκέμβριο του 2015, επί κυβέρνησης Αλέξη Τσίπρα – ΣΥΡΙΖΑ κι επί μεταβατικής προεδρίας της ΝΔ, για το σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλοφίλων!!

Δεν αντιλαμβανόμαστε το “μάθημα” που θέλησε να δώσει σήμερα ο κ.Παύλος Μαρινάκης στον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο της ΝΔ. Επί της ουσίας: πιστεύει η κυβέρνηση ότι το σύμφωνο συμβίωσης και ο γάμος είναι το ίδιο πράγμα;

Δεν γνωρίζει ότι το σύμφωνο συμβίωσης αφορά σε νομικά ζητήματα για τα ομόφυλα ζευγάρια, ενώ ο γάμος αφορά στην τεκνοθεσία, δηλαδή στα παιδιά , στη μητέρα και στον πατέρα; Επί της διαδικασίας: ο Αντώνης Σαμαράς ως πρωθυπουργός ουδέποτε προέτρεψε , ούτε υπέδειξε στους βουλευτές του την “αποχή”.

Κι ως πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σεβάστηκε απολύτως το “ζήτημα συνείδησης” που του έθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την εκλογή του Προκόπη Παυλόπουλου ως Προέδρου της Δημοκρατίας. Γι αυτό, ας είναι πιο προσεκτικός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κι ας συνειδητοποιήσει ότι ο πολιτικός αντίπαλος της Νέας Δημοκρατίας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ κι όχι ο Αντώνης Σαμαράς».

photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί