Καβάλα: Τι λέει ψυχολόγος για τον δράστη – «Πριν σε πάρω μαζί μου θα σε πονέσω, με το να σκοτώσω το παιδί σου»

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που «έρχονται στο φως» για το άγριο φονικό στην Καβάλα. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης ο 56χρονος δράστης σκότωσε πρώτα το 11 μηνών παιδί του, ύστερα όπλισε ξανά και σκότωσε την πρώην σύντροφό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ακόμη και ο ιατροδικαστής, που εξέτασε τη σορό της 31χρονης γυναίκας στη Λεκάνη Καβάλας και του μόλις 11 μηνών μωρού τους δήλωσε σοκαρισμένος από το έγκλημα και την εκτέλεση του βρέφους. Όπως είπε, στα 40 χρόνια που κάνει αυτή τη δουλειά δεν έχει αντικρίσει κάτι τέτοιο.

Μιλώντας στο Mega κλινική ψυχολόγος ανέφερε ότι «έχει να κάνει με έναν άνθρωπο που ένιωσε ότι μπορεί να αναπνέει μονάχα μέσα από τη συγκεκριμένη γυναίκα. Οπότε το αίσθημα πως δεν μπορεί να την έχει, την τράβηξε και εκείνη κάτω. Θα σε πάρω μαζί μου και πριν σε πάρω μαζί μου θα σε πονέσω όσο περισσότερο μπορώ, με το να σκοτώσω το παιδί σου».

Για μια «φθίνουσα» σχέση ανάμεσα στον δράστη του φρικτού εγκλήματος και της 31χρονης γυναίκας, κάνει λόγο ο δικηγόρος της, Μάρκος Αποστολίδης, εξηγώντας ότι τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν ήρθε στον κόσμο το παιδί τους και έπρεπε να μεγαλώσει σε ένα σπίτι υπό άσχημες συνθήκες.

Σημειώνεται πως ο 56χρονος δράστης είχε πενιχρό εισόδημα και πολλά χρέη, με αποτέλεσμα η πρώην σύντροφός του να τον βοηθάει οικονομικά, ενώ της έστελνε και η μητέρα της από τη Γερμανία 200 ευρώ τον μήνα.

Ο κ. Αποστολίδης είπε πως η 31χρονη είχε προσφύγει στο γραφείο του προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα της επιμέλειας του παιδιού, ενώ και ο 56χρονος διεκδικούσε τη συνεπιμέλεια.

Η 31χρονη είχε νοικιάσει σπίτι στο χωριό και είχε τονίσει αρκετές φορές πως δεν επιθυμούσε να γυρίσει πίσω στη Γερμανία. «Ήταν βίαιος λεκτικά, δεν υπήρξε ποτέ σωματική κακοποίηση. Απλά ήταν εξαιρετικά κακότροπος» σημείωσε ο κ. Αποστολίδης.

NEWSBEAST, eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί