Καβάλα: Άγριο ξύλο σε καφετέρια επειδή άργησε να πάει η παραγγελία – Ξεσπάει ο γιος της ιδιοκτήτριας

Ξύλο και ένταση σε καφετέρια στην Καβάλα, με τον γιο της ιδιοκτήτριας που δέχτηκε επίθεση, να εμφανίζεται οργισμένος από τα όσα έγιναν…

Σκηνές “απείρου κάλλους” σε καφετέρια στην Καβάλα, με το ξύλο και τα χτυπήματα να αναστατώνουν ολόκληρη την περιοχή. Όπως καταγγέλλει ο γιος της ιδιοκτήτριας που χτυπήθηκε, τα πνεύματα άναψαν επειδή καθυστέρησε να πάει μία παραγγελία. Ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου σηκώθηκε και χτύπησε τη γυναίκα, με την αναστάτωση να συνεχίζεται για λίγα λεπτά και να ειδοποιείται η αστυνομία.

Ο γιος της ιδιοκτήτριας αναφέρει για τα γεγονότα στην καφετέρια: «Ένας τέτοιος «άντρας» λοιπόν έκανε την εμφάνιση του το Σάββατο το πρωί 3/9/2022 στην πόλη μας! Ένας πρώην επαγγελματίας στο λιανεμπόριο, που είχε μαζί με την γυναίκα του ένα κεντρικό περίπτερο στην πόλη, και τα τελευταία χρόνια δουλεύει ως οδηγός ταξί.

Ήρθε στην δικιά μου την δουλειά ενώ ΔΕΝ ήταν πελάτης, να πάρει τα κομμάτια του μεγάλου του γιου και της γυναίκας του, που μας έβριζαν και μας απειλούσαν μέσα στο ίδιο μας το μαγαζί επειδή άργησε ο καφές του… κανακάρη τους 10 ολόκληρα λεπτά!

Αυτός ο «άντρας» λοιπόν είχε τα «κότσια» να σηκώσει το χέρι του και να χτυπήσει δύο φορές, σε δημόσιο χώρο, μπροστά σε πελάτες και περαστικούς, στην μάνα του, την γυναίκα του και τους δύο του γιους, μια γυναίκα με τρεις ρόλους ταυτόχρονα. Μια γυναίκα που είναι μάνα, εργαζόμενη και καταστηματάρχης! Κάτι τέτοια «κότσια» όμως θέλουν κόψιμο. Από την ρίζα! Το λοιπόν.»

(από newsit. gr / photo: pixabay)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί