• Αρχική
  • Άρθρα
  • Κάτι ΣΚΟΤΕΙΝΟ κρύβεται από πίσω! Στο Δικαστικό Μέγαρο η 33χρονη που άρπαξε την μικρούλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάτι ΣΚΟΤΕΙΝΟ κρύβεται από πίσω! Στο Δικαστικό Μέγαρο η 33χρονη που άρπαξε την μικρούλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάποιοι υποσχέθηκαν προστασία στην απαγωγέα;

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η 33χρονη «κοκκινομάλλα», που βρίσκεται αντιμέτωπη με βαρύτατο κατηγορητήριο για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας.

Η κατηγορούμενη είχε πάρει προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα, ενώ αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης την οδήγησαν από την πίσω πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου, απέναντι από το ΙΚΑ Πύλης Αξιού, για να αποφύγουν τις κάμερες και τους δημοσιογράφους!

Η 33χρονη κατηγορείται για αρπαγή ανήλικης με σκοπό την μεταχείριση της σε ανήθικες πράξεις, βιασμό, γενετήσιας πράξεις με ανήλικη, πορνογραφία, έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και για προμήθεια ναρκωτικών για ιδία χρήση.

Ωστόσο, υπάρχουν υποψίες πως από πίσω κρύβεται κάτι πολύ μεγαλύτερο και ΣΚΟΤΕΙΝΟ! Σύμφωνα με τον Α.Κούγια, οι δικηγόροι της μικρούλας θεωρούν πως «33χρονη ανήκει σε κύκλωμα παιδεραστίας».

Σύμφωνα με τον κ. Κούγια, η 33χρονη «λέει τερατώδη ψέματα, τα οποία θα τα βρει μπροστά της», ενώ αντιτάχθηκε σφοδρά στην υπερασπιστική γραμμή της κατηγορούμενης.

«Προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι μόνη της και δεν έχει συνεργό και ότι ήταν θεάρεστο έργο αυτό που έκανε. Δοκιμάζεται η κοινή λογική με όσα λένε» τόνισε.

Επιπλέον, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο κυκλώματος παιδεραστίας, επισήμανε ότι «είναι μια υποψία που πρέπει να ερευνήσουμε», ενώ τόνισε το ότι πρέπει να γίνει πραγματογνωμοσύνη στο σκληρό δίσκο και στο τηλέφωνο της 33χρονης, μια και «τα ευρήματα θα δώσουν κορυφαία στοιχεία».

Προβληματίζει το γεγονός πως η 33χρονη, λίγο πριν συλληφθεί, έσπασε το λάπτοπ, το οποίο προσπαθεί να ανακτήσει η αστυνομία, καθώς υπάρχουν ενδείξεις για κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.

Χθες, μιλώντας μέσα από τις φυλακές, η κατηγορούμενη κλαίγοντας υποστήριξε πως δεν ανήκει σε κανένα κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας η κάτι παρόμοιο, καθώς και ότι ήθελε να φροντίσει το παιδί.

Χαρακτηρίζει τα όσα έχουν ακουστεί γι’ αυτό το θέμα παράλογα, καθώς όπως λέει είναι απλός άνθρωπος και δεν έχει σχέση με κάτι τέτοιο.

Σχετικά με την ερωτική διάθεση την οποία η ίδια είχε δηλώσει πως είχε απέναντι στην 10χρονη και ότι την χάιδεψε όπως “κάποιος που αγαπά ένα παιδί”.

Τώρα αλλάζει τις δηλώσεις, κλαίει και αποδίδει τις αρχικές στον πανικό, τις στιγμές και τις συνθήκες της σύλληψης. Ωστόσο οι δικηγόροι της μικρής θεωρούν πως κάποιος της έχει τάξει προστασία, αν δεν μιλήσει, προκειμένου να μην αποκαλυφθούν τα μεγάλα κεφάλια!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •