Το πρώτο μήνυμα μετά το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία του έστειλε τέσσερις μέρες μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο μέσα από τα social media o Ανδρέας Μικρούτσικος.
«Αποχαιρέτα την Αλεξάνδρεια που φεύγει! Ευτυχώς για μένα δεν έφυγε! Σε ολόκληρο αυτό το διάστημα των δεκαπέντε ημερών η έννοια σας για μένα φυλαχτό»! έγραψε με συγκίνηση ο Ανδρέας, ευχαριστώντας φίλους γνωστούς αλλά και όλο τον κόσμο, για την στήριξη και την αγάπη του τις 15 μέρες που έμεινε στο νοσοκομείο.
Υπενθυμίζουμε ότι λίγο μετά την κηδεία του αδελφού του Θάνου, ο Ανδρέας Μικρούτσικος καταβεβλημένος μπήκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύτηκε αρκετές μέρες.
Ο Ανδρέας πέρασε μια δύσκολη περιπέτεια υγείας και νοσηλεύτηκε στην Μονάδα Εμφραγμάτων του Ιπποκρατείου για 15 μέρες.
Εκεί πήρε θεραπευτική αγωγή και ευτυχώς όλα πήγαν καλά και στις 16 Ιανουαρίου, ο Ανδρέας πήρε εξιτήριο.
(protothema – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ελευθέρα πάλη: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Κουγιουμτσίδης
- Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν μια λίστα με ψώνια 3.500 ετών σε μια απροσδόκητη ανακάλυψη
- Έλον Μασκ εναντίον Βρετανίας! Θα γίνει κάτι στους δρόμους ευρωπαϊκών πόλεων;
- Συναγερμός στην Ινδία για την αμοιβάδα που «τρώει» τον εγκέφαλο – 17 νεκροί
- «Αθήνα χωρίς Αυτοκίνητο»: Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου
- Στο Ντουμπάι οι γυναίκες νοιώθουν ασφαλείς να κυκλοφορούν μόνες τους το βράδυ, στη Δύση; vid
- Βρετανικά μαχητικά αεροσκάφη θα συμμετάσχουν σε αποστολές πάνω από την Πολωνία
- Οι οκτώ ευρωπαϊκές πόλεις με τις καλύτερες δημόσιες συγκοινωνίες – Εκτός λίστας η Ελλάδα
- Σχέδιο δέκα ημερών για την ευλογιά των προβάτων στην Ελλάδα – Τι συζητήθηκε
- Στη φυλακή ο 42χρονος που κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και βιασμό
Κύρια Θέματα

















