Στην εντατική μετά από τροχαίο ο Τάσος Μπουντούρης

Στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο όπου είχε χθες βράδυ στην παραλιακή, μεταφέρθηκε ο θρύλος της ελληνικής ιστιοπλοΐας, Τάσος Μπουντούρης. Ο -μεταξύ άλλων- τρεις φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής και χάλκινος Ολυμπιονίκης το 1980, οδηγούσε στην παραλιακή λεωφόρο, όταν και έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, στο ύψος του συμμαχικού νεκροταφείου. Το ΙΧ του προσέκρουσε σε διερχόμενο όχημα, […]

Στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο όπου είχε χθες βράδυ στην παραλιακή, μεταφέρθηκε ο θρύλος της ελληνικής ιστιοπλοΐας, Τάσος Μπουντούρης.

Ο -μεταξύ άλλων- τρεις φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής και χάλκινος Ολυμπιονίκης το 1980, οδηγούσε στην παραλιακή λεωφόρο, όταν και έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, στο ύψος του συμμαχικού νεκροταφείου.

Το ΙΧ του προσέκρουσε σε διερχόμενο όχημα, το οποίο κατά σύμπτωση, οδηγούσε ένας ακόμα άνθρωπος του αθλητισμού, ο προπονητής κολύμβησης, Νίκος Γέμελος. Ο τελευταίος, είναι καλά στην υγεία του, όμως ο Τάσος Μπουντούρης είναι στην εντατική και οι πρώτες πληροφορίες, αναφέρουν πως η κατάστασή του είναι κρίσιμη.

Από SportFm, ΦΩΤΟ eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί