Προβλήματα στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια έχουν προκαλέσει οι ισχυροί νότιοι άνεμοι που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους στο Αιγαίο τα 8 με 9 μποφόρ.
Από το λιμάνι του Πειραιά δεν εκτελέστηκαν τα πρωινά δρομολόγια για τις Κυκλάδες, ενώ έως τις 9 το πρωί δεν θα εκτελείται κανένα δρομολόγιο για τα νησιά του Αργοσαρωνικού.
Από το λιμάνι της Ραφήνας δεν εκτελέστηκαν τα πρωινά δρομολόγια για τις Κυκλάδες, ενώ κλειστή είναι η πορθμειακή γραμμή Αγ.Μαρίνα-Νέα Στύρα.
Σε ισχύ είναι απαγόρευση απόπλου από το λιμάνι του Λαυρίου ενώ δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων ανοιχτού τύπου στη γραμμή Καβάλα-Θάσος.
Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις δρομολογίων.
(ΑΠΕΜΠΕ – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- O Aντρέα Μποτσέλι μπήκε στο Φεστιβάλ του Σαν Ρέμο καβάλα σε άσπρο άλογο! ΒΙΝΤΕΟ
- Ποιές μεγάλες βάσεις των ΗΠΑ στοχοθετούν οι Ιρανοί;
- Ψάχνουν τον διάδοχο του Χαμενεΐ – Επιθέσεις σε όλες χώρες του Κόλπου – Ποιοί άλλοι Ιρανοί σκοτώθηκαν, vid
- Θάνατος του Αλί Χαμενεΐ: Το Ιράν κηρύσσει 40 ημέρες εθνικού πένθους
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 1 Μαρτίου
- Επική αποτυχία! Ο πρώτος μουσικός δρόμος της Ινδίας…ΒΙΝΤΕΟ
- Bίντεο με εκατομ. προβολές: Πάρκαρε στο ιδιωτικό του πάρκινγκ…και τον εκδικήθηκε με αυτόν τον τρόπο!
- Τραμπ σε Ιράν: Αν μας χτυπήσετε θα σας επιτεθούμε με πρωτοφανή ισχύ
- Ο Τραμπ «χάνει» και τον Tucker Carlson εξαιτίας του Ιράν: «Απολύτως αηδιαστικό»
- Όλο και περισσότεροι το παραδέχονται: Αυτός είναι ο Πούτιν
Κύρια Θέματα









