Πρόγνωση καιρού-Πτώση της Θερμοκρασίας

Από σήμερα και κυρίως το Σαββατοκύριακο στις περισσότερες περιοχές της χώρας μας, προβλέπεται πτώση της θερμοκρασίας. Οι βοριάδες στο Αιγαίο θα πνέουν ισχυροί. Οι βροχές στα ανατολικά και τα νότια θα είναι πολύ περιορισμένες και κατά κανόνα ασθενείς.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, λίγες νεφώσεις, αρκετή ηλιοφάνεια και περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Η θερμοκρασία από μείον 5 έως 9 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, λίγες νεφώσεις, περιορισμένη ορατότητα το πρωί και το θερμόμετρο από 0 έως 9 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, γενικά ηλιοφάνεια, η θερμοκρασία από μείον 3 έως 16 βαθμούς.

Στην Πάτρα, ηλιοφάνεια.

Στην Πελοπόννησο, λίγες νεφώσεις. Ο υδράργυρος από μείον 2 έως 15 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, πρόσκαιρες νεφώσεις και η θερμοκρασία έως 11 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, νεφώσεις αυξημένες με ασθενείς βροχές κυρίως στη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι βόρειοι 6 με 8 μποφόρ και το θερμόμετρο από 8 έως 13 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου , τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές στα νότια. άνεμοι βόρειοι 5 με 7 και στα βόρεια 8 μποφόρ και η θερμοκρασία από 6 έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές κυρίως στην Εύβοια. Ο υδράργυρος από μείον 2 έως 12 βαθμούς.

Στην Αττική, νεφώσεις αυξημένες με πιθανότητα ασθενούς βροχής στα ανατολικά και τα βόρεια του νομού. άνεμοι βόρειοι 5 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 7 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

photo unsplash

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί