Παραμένει στο νοσοκομείο ο Πέτρος Φιλιππίδης – Συνεχίζεται η δίκη με καταθέσεις μαρτύρων

Με καταθέσεις μαρτύρων και ανοιχτές τις πόρτες της δικαστικής αίθουσας συνεχίζεται σήμερα η δίκη του Πέτρο Φιλιππίδη για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.


Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη αναμένεται να ανέβει στο βήμα του μάρτυρα η μητέρα της πρώτης καταγγέλλουσας. Η νεαρή γυναίκα έχει καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για το αδίκημα του βιασμού κατεξακολούθηση το 2008.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης έμαθε την περασμένη Παρασκευή, στο δωμάτιο του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας, όπου νοσηλεύεται με ελαφρύ ισχαιμικό επεισόδιο, την απόφαση δικαστών και ενόρκων για αποφυλάκιση με όρους, λίγο πριν συμπληρώσει 12 μήνες στις φυλακές.

Η νοσηλεία του ηθοποιού θα συνεχιστεί και ο ίδιος θα υποβληθεί σε έναν νέο κύκλο εξετάσεων. Πάντως η κατάστασή του δείχνει σταθερή.

Η εισαγγελέας της έδρας εισηγήθηκε να αφεθεί ελεύθερος ο ηθοποιός, με το σκεπτικό ότι δεν είναι επικίνδυνος πλέον να τελέσει ίδια αδικήματα αφού είναι ανεπιθύμητος στον τόπο δράσης του και οι συνεργάτιδες του είναι υποψιασμένες.

(Dikaiologitika.gr – φωτο:intime)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί