Την απόφαση έλαβε η Πανελλαδική Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών (ΠΟΑΥΣ), η οποία ανταποκρίθηκε θετικά στη σχετική επιστολή που απηύθυνε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Μεταφορές, Μιχάλης Παπαδόπουλος, μετά από αίτημα της υφυπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ζέττας Μακρή.
Ειδικότερα, στις 22, 23 και 24/12/2022 και στις 7 και 8/01/2023, οι παραπάνω εκπαιδευτικοί λειτουργοί θα μπορούν, με την επίδειξη της υπουργικής απόφασης που αναφέρει την πρόσληψή τους και την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητάς τους, να λαμβάνουν εισιτήρια με έκπτωση 50% από τα εκδοτήρια των υπεραστικών λεωφορείων της Ομοσπονδίας.
Οι δύο υφυπουργοί εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στην ΠΟΑΥΣ για τη θετική ανταπόκρισή της, που συμβάλει και φέτος στην απρόσκοπτη και οικονομικά ευμενή πλήρωση των θέσεων εκπαίδευσης της χώρας.
(ΦΩΤΟ:freepik)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο Τραμπ ανακοίνωσε γραπτώς τον θάνατο του αγιατολάχ Χαμενεΐ: «Είναι νεκρός»
- Χτυπήματα με drones κατά του διεθνούς αεροδρομίου του Ντουμπάι, vid
- Τραμπ για Χαμενεΐ: «Πιστεύουμε ότι είναι σωστές οι πληροφορίες ότι είναι νεκρός»
- Δύσκολη νύχτα στη Μ. Ανατολή: Ιρανικοί πύραυλοι χτυπούν το Τελ Αβίβ – Video
- Άρχισαν οι… πανηγυρισμοί στο Ιράν στο άκουσμα του θανάτου του αγιατολάχ
- Κλείνουν μέχρι νεωτέρας όλα τα πανεπιστήμια στο Ιράν
- Έκτακτη συνεδρίαση των ΥΠΕΞ της Ε.Ε. για το Ιράν συγκαλεί η Κάγια Κάλας
- Επικοινωνία Κ. Μητσοτάκη – Ν. Χριστοδουλίδη για την κλιμάκωση στην περιοχή
- ΔΟΑΕ: Το Ιράν ζητεί κατεπείγουσα έκτακτη συνεδρίαση του Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας
- «Δεν υπάρχει πια αγιατολάχ», λέει ο Νετανιάχου και καλεί σε ξεσηκωμό τους Ιρανούς – Διαψεύδει η Τεχεράνη
Κύρια Θέματα









