Έξαλλος κατά τηλεθεατή ο Γ.Παπαδάκης: «Είσαι πιωμένος σε αφήνουμε στην εξαθλίωσή σου!»

Ποιο μήνυμα εκνεύρισε on air τον γνωστό παρουσιαστή.

Ο Γιώργος Παπαδάκης εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος από τα μηνύματα τηλεθεατή, λέγοντας ότι θα προσφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ο Γιώργος Παπαδάκης ξέσπασε για τα e-mail που λαμβάνει από τηλεθεατή της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» αναφέροντας ότι θα προσφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ο παρουσιαστής έκανε λόγο για «bullying», ενώ το ξέσπασμα φαίνεται ότι προκλήθηκε από μηνύματα που έλαβε σήμερα με τον αποστολέα να κατηγορεί τον ίδιο και την εκπομπή για «υποκριτική ευαισθησία» σχετικά με την υπόθεση του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ που έχει αρχίσει να ανταποκρίνεται στη γονιδιακή θεραπεία που δέχτηκε στη Βοστώνη.

Μιλώντας για τον αποστολέα των μηνυμάτων, ο κ. Παπαδάκης έκανε λόγο για ένα πρόσωπο που «συστηματικά και καθημερινά παίζει με την ευαισθησία μας».

«Αυτό λέγεται bullying», πρόσθεσε, εξηγώντας ότι ο τηλεθεατής ανέφερε ότι θα μαζέψει όλα τα e-mail που έχει στείλει στην εκπομπή.

«Είσαι πιωμένος. Πρέπει να ‘χεις πιει από το βράδυ», πρόσθεσε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ο ίδιος προανήγγειλε προσφυγή στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εκφράζοντας την έντονη ενόχλησή του με την κατηγορία ότι «υποκριτικά ενδιαφερόμαστε» για «θέματα που έχουν να κάνουν με ανθρώπινη ευαισθησία».

«Σε αφήνουμε στην εξαθλίωση σου. Μην πίνεις, κάνει κακό», κατέληξε ο Γιώργος Παπαδάκης.

(sputniknews – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί