Έξαλλος έγινε ο Χάρης Βαρθακούρης κατά τη διάρκεια συνέντευξης με τον δημοσιογράφο της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, όταν τον ρώτησε με ποιο τραγούδι του γίνεται χαμός κατά τη διάρκεια των live του.
Ο Χάρης Βαρθακούρης απάντησε τα Βράδια Αξημέρωτα, με τον δημοσιογράφο να αναρωτιέται αν πρόκειται για το τραγούδι του Πέτρου Ιακωβίδη.
«Σταματάω τη συνέντευξη. Στο ορκίζομαι σταματάω τη συνέντευξη. Στο ορκίζομαι σταματάω τη συνέντευξη. Τι είπες τώρα; Είναι δικό μου τραγούδι 18 ετών… Ωωωω… Μούντζα που μου έδωσες. Αν ήξερες τι είπες τώρα. Μα τω Θεώ.
Είναι ό,τι χειρότερο μπορούσες να μου πεις, στο ορκίζομαι. Έχει ανέβει η θερμοκρασία μου τώρα. Δε μπορώ να πιστέψω ότι είπα αυτό τον τίτλο και η απάντησή σου ήταν αυτή που ήταν. Αλήθεια δε μπορώ. Θεωρώ πως κάτι δεν πάει καλά. Όπως και να το μπαλώσεις τώρα δεν…» είπε φανερά εκνευρισμένος ο Χάρης Βαρθακούρης.
Από govastileto.gr, φωτο VIDEO SCREENSHOT
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πόλεμος στη Μ. Ανατολή: Αυτό ειπώθηκε για τις βρετανικές βάσεις στην Κύπρο
- ΒΙΝΤΕΟ με εκτοξεύσεις πυραύλων βόρεια της Κύπρου
- Τηλεφωνική συνδιάλεξη του Ινδού πρωθυπουργού Μόντι με τον Ιρανό πρόεδρο Πεζεσκιάν
- Ζαχάροβα για τα πλήγματα σε πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν: «Κίνδυνος πραγματικής καταστροφής»
- Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης λένε ότι στόχευσαν ένα ισραηλινό μαχητικό F-16
- Ποινική δίωξη για βαρύτατα αδικήματα άσκησε ο Εισαγγελέας σε βάρος προβεβλημένου γκαλερίστα
- Οι 10 καλύτερες τροφές για το δέρμα σας
- Γ. Κεφαλογιάννης: Προχωράμε ένα μεγάλο πρόγραμμα αναβάθμισης των Canadair
- Ο Τραμπ απειλεί να στείλει πράκτορες της αστυνομίας μετανάστευσης (ICE) στα αεροδρόμια
- Σε εξέλιξη οι αυτοψίες σε Θεσπρωτία και Ιωάννινα μετά τον σεισμό της 8ης Μαρτίου









