Αθήνα: Ποιοί σταθμοί μετρό θα κλείσουν λόγω της εγκατάστασης δικτύου 5G;

Τι πρέπει να ξέρει το επιβατικό κοινό.

Κλειστοί θα είναι από την Κυριακή 04/05 ως και την Πέμπτη 08/05, στις 9 το βράδυ και ως τη λήξη της κυκλοφορίας, οι σταθμοί στη Γραμμή 2 του Μετρό Ελληνικό, Αργυρούπολη, Άλιμος και Ηλιούπολη λόγω τεχνικών εργασιών για την εγκατάσταση δικτύου 5G.

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ η κυκλοφορία στη Γραμμή 2 κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα θα διεξάγεται στο τμήμα Άγιος Δημήτριος-Ανθούπολη.

Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού δρομολογείται από τον ΟΑΣΑ η προσωρινή, κυκλική λεωφορειακή γραμμή Χ12.

Η Αφετηρία και το Τέρμα της ορίζεται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του σταθμού Μετρό «Αγ. Δημήτριος», μαζί με την Αφετηρία της γραμμής 109. Στον σταθμό «Ελληνικό» θα γίνεται επιβίβαση και αποβίβαση στη στάση «ΣΤ. ΕΛΛΗΝΙΚΟ» προς Γλυφάδα.

ΑΠΕΜΠΕ – ΦΩΤΟ:Eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί