«Αγριες Μέλισσες»: Αποκαλύπτεται ο δολοφόνος του γιου του Νέστορα

Οι εξελίξεις στις «Αγριες Μέλισσες» είναι ραγδαίες

Σύµφωνα µε πληροφορίες του «TV Εθνος» ένα τραγικό παιχνίδι της µοίρας θα παιχτεί προσεχώς ανάµεσα στον Θωµά και τον απόστρατο στρατιωτικό, ενώ την ίδια στιγμή, έρχεται µια σοκαριστική αποκάλυψη για την Ανέτ.

Μετά τη δολοφονική επίθεση εναντίον του Θωμά, ο Μελέτης δεν προλαβαίνει να αποτελειώσει τον Κυπραίο και συλλαμβάνεται από τον Προύσαλη. Παράλληλα, ο Δούκας στριμώχνεται όταν πληροφορείται πως η Ανέτ και ο Μιλτιάδης είναι ένα βήμα πριν αποκαταστήσουν την αδικία που έγινε με τη διαθήκη του πατέρα τους.
Ο Δούκας είναι ο μόνος άνθρωπος που γνωρίζει την αλήθεια για το χαμένο παιδί της Ανέτ. Σύμφωνα το «ΤV Εθνος», το παιδί αυτό, το οποίο είναι εν ζωή, αλλά μόνον ο Δούκας γνωρίζει την τύχη του, προήλθε από ένα τραγικό γεγονός.

«Αγριες Μέλισσες»: Θύμα βιασμού η Ανέτ
Πριν από πολλά χρόνια, τη δεκαετία του 1930, η Ανέτ σε ένα ταξίδι της από το Παρίσι στο Διαφάνι επισκέφθηκε τη Λάρισα. Και εκεί έπεσε θύμα βιασμού! Έμεινε έγκυος και αυτό το τραγικό μυστικό μοιράστηκε μόνο με τον αδελφό της Δούκα. Εκείνος κανόνισε τα πάντα. Από την απόκρυψη της εγκυμοσύνης και τη γέννηση του παιδιού μέχρι και την εύρεση οικογένειας για να το μεγαλώσει. Η Ανέτ στην παρούσα φάση δεν γνωρίζει τίποτα γι’ αυτό το παιδί, όμως στην πορεία θα μάθει τα πάντα.

Πίσω στο Διαφάνι, μια ζημιά που γίνεται από λάθος της Ασημίνας στο φόρεμα που δώρισε ο Κλεομένης στην Πηνελόπη, γίνεται η αφορμή για έναν μεγάλο καβγά ανάμεσα στην Ασημίνα και τη Μυρσίνη.

Ένας καβγάς στον οποίο θα χαθεί ο έλεγχος, με ανυπολόγιστες συνέπειες. Εν τω μεταξύ, η Ελένη δεν λείπει στιγμή από το πλευρό του Κυπραίου, ο οποίος δίνει μάχη για τη ζωή του.

Ο Νικηφόρος μαζί με τη Δρόσω ψάχνουν ανάστατοι σε όλο το χωριό την Ασημίνα, ή οποία έχει εξαφανιστεί αποφασισμένη να τελειώσει οριστικά το μαρτύριο της.

Ο Δούκας επισκέπτεται τον τραυματισμένο Κυπραίο και του κάνει μια γενναιόδωρη προσφορά, προσπαθώντας να εξαγοράσει τη σιωπή του. Ο Μελέτης αρνείται να ομολογήσει για ποιο λόγο πυροβόλησε τον Κυπραίο, γεγονός που προκαλεί τις υποψίες του χωριού. Η Ασημίνα αποκαλύπτει στον Νικηφόρο πως η Μυρσίνη της έχει κάνει τη ζωή κόλαση κι αυτός έξαλλος αντιμετωπίζει τη μητέρα του.

Ο Νέστορας αγωνιά πάνω από το προσκεφάλι της άρρωστης Μάρθας, γεγονός που του φέρνει άσχημες αναμνήσεις από το παρελθόν του. Ο Δούκας αποκαλύπτει στη Μυρσίνη πως ξέρει για τις συναντήσεις με τον Κυπραίο, ενώ την ίδια στιγμή η Ελένη καταλαβαίνει πως ο Κυπραίος παίζει διπλό παιχνίδι. Η Ελένη οργισμένη από τις αποκαλύψεις του Κυπραίου, του ζητά να μείνει μακριά της, αφήνοντας τον βαθιά πληγωμένο.

«Αγριες Μέλισσες»: Οι αποκαλύψεις του Θωμά στην Ελένη
Όπως αναφέρει το «TV Έθνος», ο Θωµάς αποκαλύπτει στην Ελένη πολλά πράγµατα, όχι όµως δύο κοµβικά σηµεία της ζωής του. Το πρώτο είναι πως υπήρξε συνεργάτης των ναζί κατά τη διάρκεια της Κατοχής, αλλά και κάτι ακόµη που και ο ίδιος όταν θα το ανακαλύψει θα σοκαριστεί.

Ο Θωµάς Κυπραίος ανακαλύπτει συγκλονισµένος πως ένα ένοχο µυστικό του συνδέεται άρρηκτα µε το παρελθόν του Νέστορα. Ο Θωµάς είναι ο δολοφόνος του γιου του Νέστορα. Την ίδια ώρα, στο χωριό κανείς δεν δείχνει να πιστεύει την ιστορία που κατέθεσαν ο Μελέτης και ο Κυπραίος, ενώ όλοι αρχίζουν πλέον να αναρωτιούνται τι συµβαίνει µε τον µυστηριώδη ξένο που ακούει στο όνοµα… Θωµάς Κυπραίος. Εξάλλου, ο Νικηφόρος παίρνει µε το έτσι θέλω την Ασηµίνα από το πατρικό της, ενώ αποφασίζει να µετακοµίσουν σε άλλο σπίτι. Από την άλλη, ο Λάµπρος µαθαίνει πως η Θεοδοσία διαβάλλει την Ελένη στους συγχωριανούς τους και συγκρούεται έντονα µαζί της. Η Ελένη µαθαίνει για τον τσακωµό της Ασηµίνας και της Μυρσίνης και αποφασίζει να τη γλιτώσει από τα χέρια των Σεβαστών.

iefimerida/ photo video screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί