«Κάταγμα στην μύτη ο Β. Γραμμένος»! Νέο ΒΙΝΤΕΟ που δείχνει την στιγμή πριν το χάος στην Βουλή

Τι δήλωσαν οι βουλευτές...

Ακόμα δεν έχει κοπάσει η θύελλα που ξεκίνησε σήμερα στην Βουλή μετά την επίθεση του ανεξάρτητου βουλευτή Φλώρου στον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, κ. Γραμμένος!

Ο βουλευτής Βασίλης Γραμμένος στην επίθεση που δέχθηκε φέρεται να υπέστη σωματικές βλάβες όπως κάταγμα ρινικών οστών και διάστρεμμα και διάταση της ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης ανακοίνωσε ο συνάδελφός του στην ΚΟ της Ελληνικής Λύσης Κώστας Χήτας, επικαλούμενος ιατρικό ανακοινωθέν.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο κ. Γραμμένος υπέστη: κάταγμα ρινικών οστών, διάστρεμμα και διάταση της ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης, τραυματική ρήξη συνδέσμου του καρπού και της πηχεοκαρπικής, και άλλες καθορισμένες διαταραχές της ρινός.

Κατόπιν αυτών, λένε πως ο κ. Γραμμένος θα χρειαστεί νάρθηκα ανάπαυσης πηχεοκαρπικής, φάκελο ανάρτησης – ανάπαυσης βραχίονα και συνιστάται αναρρωτική άδεια 10 ημερών.

Στο παρακάτω βίντεο δείτε εκτός των δηλώσεων των βουλευτών την στιγμή λίγο πριν ο κ. Φλώρος ορμήσει εκτός Ολομέλειας (2.12), προκειμένου να αρχίσει το περιστατικό:

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί