Καταγγελία φοιτήτριας: Δεν της έδιναν πτυχίο αν δεν πληρώσει την φοιτητική εστία που ήταν γεμάτη μούχλα και υγρασία

Δεν της έδιναν πτυχίο αν δεν πληρώσει την φοιτητική εστία που ήταν γεμάτη μούχλα και υγρασία.

Ακόμη μία καταγγελία αναφορικά με τον εσωτερικό κανονισμό των εστιών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας έβγαλε στο «φως» χθες το πρωί η εκπομπή MEGA.

Συγκεκριμένα, η τελειόφοιτη του τμήματος Νοσηλευτικής, Έλλη Μάτιου καταγγέλλει πως δεν της δίνουν το πτυχίο της, γιατί δεν έχει να πληρώσει 270 ευρώ για τη φοιτητική μέριμνα.

Η φοιτήτρια έκανε την καταγγελία της στην εκπομπή «MEGA» κι ανέφερε χαρακτηριστικά «είναι άδικο ένα χαράτσι να είναι προϋπόθεση για να μπορεί ένας φτωχός φοιτητής να πάρει το πτυχίο του»

Στην συνέχεια η κοπέλα παρουσίασε με φωτογραφίες την κατάσταση των φοιτητικών εστιών που είναι δωμάτια γεμάτα υγρασία και μούχλα, με αποτέλεσμα η ίδια να πάθει βρογχίτιδα.

Μετά την δημοσιοποίηση της καταγγελίας της φοιτήτριας νοσηλευτικής, Έλλη Μάτιου, πολλοί ήταν οι φοιτητές και οι φοιτήτριες που επικοινώνησαν κι ανέφεραν ότι είναι στην ίδια κατάσταση.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν περιπτώσεις σπουδαστών που χρωστάνε από 600 έως 1000 ευρώ για να μένουν σε φοιτητικές εστίες που τα δωμάτια είναι γεμάτα μούχλα.

newpost/mega/scr

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί