Κασσελάκης: Το στάδιο έλεγε “κάτω τα χέρια από τον Κασσελάκη” – Θα είμαι αρχηγός και στις εθνικές εκλογές

«Προφανώς έχω βγει ενισχυμένος, δεν υπάρχει κανένα ζήτημα αμφισβήτησης»!

Αυτό τόνισε πριν από λίγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, στο ΕΡΤNEWS!

Αναφερόμενος στον χαρακτηρισμό επεισοδιακό που χρησιμοποίησε για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε «είναι λίγο δραματική η περιγραφή.
Το Συνέδριο έδρασε ακριβώς όπως έπρεπε να δράσει».

Σε σχέση με το τι θα γίνει αν δεν πάνε καλά τα πράγματα για τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές απάντησε «θα παραμείνω ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τις επόμενες εθνικές εκλογές. Έχω τεράστια εντολή από τα μέλη του κόμματος να κάνω ακριβώς αυτό και έχω εντολή να μετασχηματίσω τον ΣΥΡΙΖΑ ανάλογα». Πρόσθεσε «όποιος θέλει να με αμφισβητήσει με χαρά να με αμφισβητήσει. Εάν χρειαστεί να ξανακερδίσω θα ξανακερδίσω. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Δεν είναι θέμα αλαζονείας. Τα μέλη μίλησαν. Λένε “εμπιστευτείτε τον πρόεδρό μας” και είπανε “αλλάξτε το κόμμα, γίνετε κυβερνητικό κόμμα, γίνετε ένα κόμμα χωρίς μηχανισμούς και φράξιες και τάσεις”. Αυτό έγινε στο συνέδριο, έλιωσαν εβδομάδες εσωτερικής εσωστρέφειας και οργάνωσης από τάσεις και έλεγαν “ένας πρόεδρος, ενωμένοι πάμε μπροστά”».

Στην επισήμανση ότι άρα ο ίδιος θεωρεί ότι έχει πάρει εντολή για να πάει σε όλες τις επόμενες εκλογές και όχι μόνο στις ευρωεκλογές ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε «ξεκάθαρα, το στάδιο το είπε ξεκάθαρα! Κάτω τα έρια από τον Κασσελάκη».

Πληροφορίες: ertnews / eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί