Κασσελάκης: «Έκλαιγα για ώρες όταν εκδηλώθηκα στη μητέρα μου για τον προσανατολισμό μου»

Στην πρεμιέρα της εκπομπής της Άννας Δρούζα στο Open μίλησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

«Έκλαιγα για ώρες όταν εκδηλώθηκα στη μητέρα μου για τον προσανατολισμό μου», εξομολογήθηκε ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Η οικογένειά μου ένιωσε την προδοσία από ένα φάσμα προσώπων που ξαφνικά ξέχασαν πόσο τους είχε βοηθήσει. Ήταν ένα πολύ σκληρό και τραυματικό μάθημα που με έχει στιγματίσει», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Το πιο βαθύ ένστικτο ήταν ότι μπορώ να αντέξω τα πάντα. Όταν ξέρεις ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και το αντέχεις και ότι βασίζεσαι σε λίγο κόσμο είναι κάτι που δημιουργεί μία σκληράδα μια ανθεκτικότητα», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Η μητέρα του Στέφανου Κασσελάκη, μιλώντας επίσης στην εκπομπή, αποκάλυψε τις συμβουλές που έχει δώσει στον γιο της και τους λόγους που τον ώθησαν να επιστρέψει στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ.


Ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε άνθρωπος που συγκινείται συχνά και που δεν φοβάται να πάει κόντρα στα στερεότυπα.

«Δεν έχω πρόβλημα να κλαίω δεν θεωρώ ότι η εικόνα της ανδρείας συνεπάγεται και να μην κλαις, το αντίθετο. Το να είσαι γενναίος σημαίνει ότι δεν φοβάσαι να δείξεις αίσθημα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε: «Συχνά συγκινούμαι μέσω της επαφής με τον κόσμο. Όταν είχα πάει στην Καρδίτσα και είδα τα σπίτια των ανθρώπων να έχουν καταστραφεί από λάσπες. Η πιο ευάλωτη στιγμή μου ήταν όταν εκδηλώθηκα στη μητέρα μου για τον προσανατολισμό μου, έκλαιγα για ώρες. Ήταν λυτρωτικό και είχα ανάγκη αν και έχω υπάρξει ανεξάρτητος είχα ανάγκη από τη δική της αποδοχή».

(iefimerida – eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί