Καψώχας ΣΥΡΙΖΑ: «Όταν γυρίσω θα τους γ…..»

Προβληματισμός και αντιδράσεις με την ανάρτηση...

O υπεύθυνος του γραφείου τύπου της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Σωτήρης Καψώχας, έκανε μία ανάρτηση στο facebook σε σχέση με την κατάσταση που επικρατεί τον τελευταίο καιρό στη χώρα μας με τον κορωνοϊό.

Ωστόσο, η εν λόγω ανάρτηση που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις και έντονο προβληματισμό.

«Επειδή οι καιροί δεν προσφέρονται για μετωπική αντιπαράθεση και κυρίως γιατί έχω κουραστεί να αντιπαλεύω την ηλιθιότητα, η οποία έχει πολλαπλασιαστεί το τελευταίο διάστημα, ένα μόνο έχω να επισημάνω, παραφραζοντας λίγο τον Καραϊσκάκη. Ας τελειώσει πρώτα αυτός ο εφιάλτης και “όταν γυρίσω θα τους γ@@σω», έγραψε μεταξύ άλλων στο facebook.

Ολόκληρη την ανάρτησή του:

«Εμείς μένουμε σπίτι και η κυβέρνηση κάνει πάρτι. Μειώνει μισθούς και αποδοχές, ελαστικοποιει την αγορά εργασίας, εξυπηρετεί τους ημέτερους(διπλασιασμός ΜΕΘ ιδιωτών, δώρα 30 εκ.ευρω για τεστ και παραχώρηση κλειστών κέντρων προσφύγων σε συγγενείς και κολλητούς ) και προβαρει το νέο αυταρχικό κράτος. Αφού δεν κατάφερε να ιδιωτικοποιήσει την υγεία και τις δημόσιες υπηρεσίες, τώρα ιδιωτικοποιεί προς όφελος της την ατομική ευθύνη , προσδοκώντας ότι η οποία στραβή με τον κορονοιο θα μετατραπεί μέσω των ΜΜΕ σε ένα νέο “εσείς φταίτε”.

Επειδή οι καιροί δεν προσφέρονται για μετωπική αντιπαράθεση και κυρίως γιατί έχω κουραστεί να αντιπαλεύω την ηλιθιότητα, η οποία έχει πολλαπλασιαστεί το τελευταίο διάστημα, ένα μόνο έχω να επισημάνω, παραφράζοντας λίγο τον Καραϊσκάκη. Ας τελειώσει πρώτα αυτός ο εφιάλτης και “όταν γυρίσω θα τους γ@@σω».

Μετά το σάλο που προκλήθηκε, ο κ. Καψώχας, απέσυρε τη δημοσίευσή του, διευκρινίζοντας τι εννοούσε με την επίμαχη ανάρτηση. Εντούτοις ο προβληματισμός παραμένει έκδηλος.

ΦΩΤΟ eurokinissi

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •