Κάποια στιγμή θα γίνει το «μπαμ»! Πολίτες κατά δημοσιογράφων και κυβέρνησης: «Θα τα σπάσω τα κανάλια σας» – ΒΙΝΤΕΟ

Ο ενάμισης χρόνος συνεχούς προπαγάνδας για εμβόλια και κορωνοϊό εξόργισε ακόμα περισσότερο τον κόσμο.

Δεν έχουν τέλος τα ξεσπάσματα πολιτών στις πυρόπληκτες περιοχές κατά δημοσιογράφων και κυβέρνησης.

Έχουν περάσει μόλις 6 ημέρες από τότε που εκδηλώθηκαν τα πρώτα μεγάλα πύρινα μέτωπα και ήδη η οργή του κόσμου εκδηλώνεται με αυξητικό βαθμό και αυτό μπορεί κανείς να το αντιληφθεί μέσα από τις…τηλεοπτικές συνδέσεις.

Στο στόχαστρο μπαίνουν ως επί το πλείστον ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, και ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, δύο πρόσωπα που έχουν συνδεθεί άρρηκτα τον τελευταίο χρόνο με τα χουντομέτρα που λαμβάνονται με αφορμή τον κορωνοϊό.

Ακολουθούν τα υβριστικά μηνύματα και οι απειλές κατά δημοσιογράφων, ενώ όλο και περισσότερες φορές αναφέρεται η περιβόητη λίστα Πέτσα, από την οποία χρηματοδοτήθηκε το σύνολο όλων των γνωστών καναλιών, εφημερίδων, ραδιόφωνων και ιστοσελίδων:

Σήμερα ακολούθησαν νέα περιστατικά, στο εκ των οποίων μάλιστα μία ρεπόρτερ δε διστάζει να επιτεθεί λεκτικά σε πολίτη που την έβγαζε βίντεο.

Είχε προηγηθεί ξέσπασμα κατοίκου από την Εύβοια:

«Εσείς θα σας τα σκάσουν η κάθε κυβέρνηση και θα ζήσετε»:

Στη συνέχεια, σε άλλο βίντεο, συγκλονίζει ένα πυρόπληκτος κάτοικος επίσης της Εύβοιας, ο οποίος με τρεμάμενη φωνή κάνει έκκληση για βοήθεια και απευθύνεται σε δημοσιογράφο του Mega:

«Μην ακούσω το βράδυ ότι η πυροσβεστική έσωσε ανθρώπους, θα τα πάρω και θα τα σπάσω όλα τα κανάλια σας. Κάνε τη δουλειά σου, αλλά μην ακούσω το βράδυ ότι έσωσαν ανθρώπους. Θα μας κάψουνεεε. Δεν έχουμε βοήθεια παιδιά!»

Και τέλος ένας αγανακτισμένος κάτοικος που αποκαλεί «αλητάμπουρα» τον Μητσοτάκη:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί