Σύμφωνα με ενημέρωση, κατά τη σύσκεψη εργασίας διαπιστώθηκε απ’ όλα τα μέρη που συμμετείχαν ότι δεν υπάρχει κάποιος άμεσος κίνδυνος για το οδικό έργο του Κηφισού.
Επιπρόσθετα, συμφωνήθηκε η προοπτική συνεργασίας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών με την Περιφέρεια Αττικής για την αντιμετώπιση των όποιων σημειακών βλαβών.
Όπως έγινε γνωστό, περισσότερες ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν προσεχώς από την Περιφέρεια, στην οποία εμπίπτει και η σχετική αρμοδιότητα για τη συντήρηση των έργων.
ΑΠΕΜΠΕ – φωτο:freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αλέξης Τσίπρας: Στις επόμενες εκλογές η ΝΔ θα έχει αντίπαλο την ανασυγκροτημένη προοδευτική παράταξη
- Θεσσαλονίκη: Χρήσιμος αλλά ανεπαρκής ο Νέος Κώδικας Τοπικής Αυτοδιοίκησης λένε εκπρόσωποι της Τ.Α.
- “Φτυστός” ο τσάρος Νικόλαος B’…Ρώσος κουρεύτηκε όπως εκείνος γιατί του μοιάζει, vid
- Panathēnea 2026: Η Αθήνα στο σταυροδρόμι τεχνολογίας, startups και πολιτισμού
- ΔΥΠΑ: Ανάρτηση του Μητρώου Ωφελούμενων-Eργαζόμενων για το νέο πρόγραμμα 750 ευρώ
- “Ελ. Βενιζέλος”: Τι ισχύει με το νέο σύστημα εισόδου/εξόδου που αφορά τον έλεγχο όλων των υπηκόων τρίτων χωρών
- Ο πάπας λέει τα ακριβώς αντίθετα από όσα είπε ο Χριστός για τον πόλεμο και την ειρήνη
- Αλ. Σδούκου: «Η κ. Αποστολάκη θύμισε τις εποχές των “γερμανοτσολιάδων” και της πιο ακραίας τοξικότητας»
- ΥΠΕΞ για συριακή πόλη με ελληνικό πληθυσμό: «Παρακολουθούμε στενά με ανησυχία την κατάσταση»
- Duffy: Η αληθινή ιστορία της απαγωγής της, για πρώτη φορά στην οθόνη









