σε σύγκριση με ό,τι συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια και την ίδια στιγμή υπόσχεται ότι το καλάθι των μεταρρυθμίσεων θα είναι γενναίο με μεσο-μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.
Η υπεραπόδοση των εσόδων του κρατικού προϋπολογισμού ναι μεν δημιουργεί προσδοκίες στην κυβέρνηση ότι μπορεί να εξασφαλίσει κονδύλια για να δοθούν διάφορα επιδόματα που θα ενισχύσουν τα εισοδήματα των νοικοκυριών που συνεχίζουν να πλήττονται από την ακρίβεια, ωστόσο η αστάθεια στο διεθνή περίγυρο, δημιουργεί την υποχρέωση σφιχτής και συνετής δημοσιονομικής πολιτικής.
Για το λόγο αυτό, οι όποιες παροχές ανακοινωθούν από τον κ. Μητσοτάκη θα είναι στοχευμένες και εντός των αντοχών του προϋπολογισμού, με απώτερο στόχο φυσικά την εξασφάλιση της πολυπόθητης επενδυτικής βαθμίδας που θα δημιουργήσει πολλαπλά οφέλη στην ελληνική οικονομία με θετικό αντίκτυπο στο επιχειρείν και τους πολίτες.
Στο πλαίσιο αυτό και σύμφωνα με πληροφορίες δεν αναμένεται ο πρωθυπουργός να ανακοινώσει μείωση των βασικών συντελεστών ΦΠΑ αλλά ούτε και των Ειδικών Φόρων Κατανάλωση στα καύσιμα.
(megatv – eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- “5ο Santa SUP”: Άη Βασίληδες ανέβηκαν σε σανίδες και γέμισαν με χρώμα τον Θερμαϊκό
- Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ – Στάρμερ για τον πόλεμο στην Ουκρανία
- Λαμία – Αποχώρησαν οι αγρότες από τα διόδια Τραγάνας
- Ποιά ώρα να τρώμε βραδινό για να μην πάρουμε βάρος και να μην αυξηθεί το σάκχαρο
- Οι ΗΠΑ αναχαίτισαν ένα ακόμη πλοίο κοντά στη Βενεζουέλα
- Αποκλεισμένη η διέλευση οχημάτων στα Πράσινα Φανάρια – Κλειστός για μεταφορές ο Προμαχώνας
- Χιλιάδες ντυμένοι με στολές…γιόρτασαν το χειμερινό ηλιοστάσιο στο Στόουνχεντζ, vid
- Σκωτία: Τι αποκάλυψε μυστηριώδης μαζική ταφή 3.000 ετών της Εποχής του Χαλκού
- ΕΛΑΣ: Εξιχνιάσθηκε ένοπλη ληστεία με λεία 180.000 ευρώ – Δύο συλλήψεις
- Το θέμα που συντηρείται ακόμα – Οι κοινωνίες πρέπει να ανησυχούν;
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
ΑΓΟΡΕΣ
ΑΛΚΟΟΛ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
ΤΣΙΑΡΑΣ









