Ενδεικτικός των προβλημάτων που προκάλεσε η χτεσινή κακοκαιρία στην Αττική είναι και ο αριθμός κλήσεων για παροχή βοήθειας και πλημμύρες, που δέχτηκε και το Κέντρο Επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης, τις ώρες που εξελίσσονταν τα έντονα καιρικά φαινόμενα.
Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., από τις πρωινές ώρες χτες, 21-1-2026, μέχρι και σήμερα το πρωί, το Κέντρο της Άμεσης Δράσης Αττικής δέχτηκε 238 κλήσεις για παροχή βοήθειας, από τις οποίες χρειάστηκε να επέμβει σε 11 περιπτώσεις για απεγκλωβισμούς πολιτών και την απομάκρυνσή τους από πλημμυρισμένα σπίτια σε Γλυφάδα, Παιανία και Βάρη.
Επίσης το κέντρο δέχτηκε 364 κλήσεις για πλημμυρικά φαινόμενα σε οικίες, καθώς είχε πάρει «φωτιά» το Κέντρο της Πυροσβεστικής, η οποία ενημερώθηκε για τα συγκεκριμένα περιστατικά από την αστυνομία.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σοκάρει η υπόθεση του θανάτου Αυστριακής influencer: Μπορεί να ήταν ζωντανή όταν την έβαλε σε βαλίτσα ο δολοφόνος της
- Η πιρουέτα…δεν πήγε όπως ήθελε! ΒΙΝΤΕΟ
- Προσποιήθηκε τον λογιστή και προσπάθησε να εξαπατήσει γυναίκα στην Πέλλα
- Χρ. Δήμας: Νέα μέτρα ανακούφισης εν μέσω γεωπολιτικής πίεσης – Στήριξη στην οικονομία και συνέχιση έργων παρά την κρίση
- Βιάζεται η Κάγια Κάλας να δοθεί το δάνειο των 90δις ευρώ στην Ουκρανία
- Κυρ. Μητσοτάκης: Στρατηγική και διαχρονική η σχέση με την ομογένεια της Αυστραλίας
- Στην Ν.Ιταλία είναι τόσο στενοί οι δρόμοι που συμβαίνει…αυτό! ΒΙΝΤΕΟ
- ΕΕ: Η εμπορική συμφωνία με τις ΗΠΑ έλαβε μία πρώτη έγκριση από επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου
- Δένδιας: Η ελληνική συστοιχία Patriot στη Σ. Αραβία κατέρριψε βαλλιστικούς πυραύλους του Ιράν
- Τραγωδία στον Δομοκό: 21χρονος έχασε στη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα









