Κακοκαιρία Ελπίς: Παρατείνεται και την Τετάρτη η ΓΕΝΙΚΗ ΑΡΓΙΑ – ΜΠΑΛΑΚΙ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ

Παρατείνεται και την Τετάρτη η γενική αργία, ανακοίνωσε ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης. Επομένως, σημερινή αργία παρατείνεται και για αύριο Τετάρτη σε Αττική, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες και Κρήτη. Έκανε λόγο για πολύ δύσκολη νύχτα και πρωτόγνωρες καταστάσεις! ΜΠΑΛΑΚΙ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ Με εκατοντάδες ανθρώπους να είναι ακόμη εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό, επί πάνω από 20 ώρες μέσα […]

Παρατείνεται και την Τετάρτη η γενική αργία, ανακοίνωσε ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης.

Επομένως, σημερινή αργία παρατείνεται και για αύριο Τετάρτη σε Αττική, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες και Κρήτη.

Έκανε λόγο για πολύ δύσκολη νύχτα και πρωτόγνωρες καταστάσεις!

ΜΠΑΛΑΚΙ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ


Με εκατοντάδες ανθρώπους να είναι ακόμη εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό, επί πάνω από 20 ώρες μέσα στην παγωνιά, η εταιρεία – ιδιοκτήτης του δρόμου επιρρίπτει την ευθύνη στην Τροχαία και την Πολιτική Προστασία, στο «φόντο» των δηλώσεων του κυβερνητικού εκπροσώπου που «δείχνει» ευθύνες της εταιρείας.


«Με μια πρόχειρη καταμέτρηση αυτή την ώρα πρέπει να υπάρχουν περίπου 1200 οχήματα εγκλωβισμένα και στα δύο ρεύματα, προς αεροδρόμιο και προς Ελευσίνα. Τα περισσότερα είναι οχήματα μόνο, οι οδηγοί έχουν φύγει από το βράδυ. Οι οδηγοί εκτιμώ ότι είναι περίπου 300 άτομα. Έχει γίνει επιχείρηση όλο το βράδυ», είπε ο διευθυντής κυκλοφορίας της Αττικής Οδού, Φάνης Παπαδημητρίουτο πρωί της Τρίτης.

«Φτάσαμε σε αυτό το σημείο γιατί ξεκινήσαμε πολύ άσχημα εχθές το πρωί. Η κακοκαιρία μας έπιασε στη χειρότερη ώρα, 9 το πρωί με όλη την Αθήνα στο δρόμο. Η κυκλοφορία ήταν πολύ μεγάλη, 70.000 αυτοκίνητα, 5.000 φορτηγά και 35 εκχιονιστικά δικά μας ανάμεσά τους», πρόσθεσε.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί