Κακοκαιρία Daniel – Απίστευτες εικόνες! Κάτοικοι του Βλοχού Καρδίτσας κοιμούνται στο νεκροταφείο (video)

Ο πρόεδρος της κοινότητας του Βλοχού Καρδίτσας, Γιάννης Κούκας, μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για τις απίστευτα δύσκολες συνθήκες που βιώνουν οι κάτοικοι των χωριών της Θεσσαλίας, μετά τις φονικές πλημμύρες που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel.


Σε απελπιστική κατάσταση βρίσκονται οι κάτοικοι των χωριών και των ευρύτερων περιοχών της Θεσσαλίας, εξαιτίας των φονικών πλημμυρών που έπληξαν το γεωγραφικό διαμέρισμα μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel.

Οι κάτοικοι του Βλοχού Καρδίτσας, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της κοινότητας, κοιμούνται στο νεκροταφείο.

«Είναι η εκκλησία και κολλητά το νεκροταφείο. Εγώ κοιμάμαι και τα παιδιά, άλλο ένα παλικάρι είναι με τον πατέρα του είναι όλοι ηλικίας από 30 έως 50 ετών. Είμαστε δίπλα από το οστεοφυλάκιο. Δεν είχαμε που να πάμε είναι το μόνο σημείο γιατί ήταν λόφος, ήρθαμε 212 άτομα αλλιώς αν μέναμε κάτω θα είχαμε πνιγεί. Κοιμόμαστε σε ράντζο. Δεν μπορώ να φύγω γιατί συντονίζω τα πράγματα. Δεν έχει φροντίσει κανείς για στέγη. Έχουν κλείσει όλα στον Παλαμά και στην Καρδίτσα, η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Έχουμε ακόμα νερά μέσα, όλα τα νερά θα περάσουν από εμάς. Το χωριό είναι περιτριγυρισμένο από 3 ποτάμια», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό video από τον τηλεοπτικό σταθμό mega:

(με πληροφορίες από mega / photo: eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί