Κακλαμάνης: Εξήγησε γιατί δήλωσε «αν ο Θεός τον αγαπάει, καλύτερα να τον πάρει» – ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε..

Την εμπειρία του των 37 ετών ως γιατρός επικαλέστηκε ο Νικήτας Κακλαμάνης για να εξηγήσει τηN δήλωσή του «σαν γιατρός θα έλεγα αν ο Θεός τον αγαπά καλύτερα να τον πάρει, όσο σκληρό και αν ακούγεται» για τον 31χρονο αστυνομικό που τραυματίστηκε βαρύτατα από την επίθεση των χούλιγκαν στου Ρέντη!

Μιλώντας στο Action 24 ο πρώην υπουργός Υγείας «έχω πάει πολλές φορές σε πολλά κέντρα αποκατάστασης και έχω δει παρόμοια περιστατικά και ξέρω τι δράμα είναι για ένα νέο παιδί».

«Δεν ξέρω τι να ευχηθεί κανείς γι’ αυτό το παιδί. Σαν γιατρός θα έλεγα ότι αν ο Θεός τον αγαπάεικαλύτερα να τον πάρει, όσο σκληρό κι αν ακούγεται αυτό από το στόμα ενός γιατρού. Ήδη έγινε ακρωτηριασμός αλλά φοβάμαι ότι οι εγκεφαλικές βλάβες θα είναι τέτοιες που δεν ξέρω τι ζωή θα έχει, αν επιζήσει. Όσο σκληρό κι αν είναι αυτό. Σκεφτείτε να μην ήταν ο αστυνομικός και να ήταν πολίτης στη θέση του, τι θα είχε συμβεί. Και να είχε φύγει μία φωτοβολίδα κρότου λάμψης από αστυνομικό. Να τα λέμε. Φανταστείτε τι θα είχε συμβεί. Τώρα εντάξει εκφράζουμε ευχές, ο κόσμος, η πολιτεία (…) αλλά δεν είδα και καμιά διαδήλωση», είχε πει χθες ο κ. Κακλαμάνης!

Δείτε το βίντεο από το ΟΝΕ:

photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί