Καιρός Χριστουγέννων: Νέα πρόγνωση Μαρουσάκη – «Οδεύοντας προς Ηλιούγεννα»

Με καλό καιρό θα κάνουμε Χριστούγεννα φέτος σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη, ο οποίος σημείωσε μάλιστα πως οδεύουμε προς «Πασχούγεννα - Ηλιούγεννα».

Ο μετεωρολόγος του OPEN Κλέαρχος Μαρουσάκης σημείωσε επίσης πως η πολική αέρια μάζα που βρισκόταν πάνω από τη χώρα έχει ήδη αρχίσει να αποχωρεί και η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα άνοδο. «Ο υδράργυρος θα τραβήξει για άλλη μια φορά την ανηφόρα για να βρεθεί τα Χριστούγεννα αλλά και τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων ακόμη και πάνω από τους 20 βαθμούς τοπικά», είπε.

O Κλέαρχος Μαρουσάκης δημοσίευσε μάλιστα στο προφίλ του στο Facebook και έναν χάρτη όπου σημειώνεται, ενδεικτικά, το πώς θα κινηθεί η θερμοκρασία ανήμερα των Χριστουγέννων.


Συγκεκριμένα, στον χάρτη αποτυπώνεται «πού αναμένεται να βρεθεί η θερμοκρασία ανήμερα των Χριστουγέννων, με τον ήλιο να κυριαρχεί στον ουράνιο θόλο και τις θάλασσές μας καλοτάξιδες, καιρός που δεν θα προβληματίσει τους ταξιδιώτες μας. Η ψύχρα – κρύο βέβαια θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους τη νύχτα και το πρωί για να μας θυμίζουν και σε ποια εποχή βρισκόμαστε».

eleftheros typos, FREEPIK

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί