Νεκρή είναι η 38χρονη γυναίκα η οποία βρέθηκε σοβαρότατα τραυματισμένη πολύ κοντά στο σημείο της έκρηξης που σημειώθηκε στις 05:33 το πρωί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σε πεζοδρόμιο πλησίον υποκαταστήματος τράπεζας και κοντά σε πάρκινγκ, στη συμβολή των οδών Πλάτωνος και Αγίου Δημητρίου.
Η γυναίκα διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο ενώ κατά τη μεταφορά της οι διασώστες του ΕΚΑΒ επιχειρούσαν καρδιαναπνευστική αναζωογόνηση. Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατος της.
Οι αστυνομικές αρχές έχουν αποκλείσει τον χώρο της έκρηξης προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία. Ερευνάται ενδεχόμενη εμπλοκή της γυναίκας στην έκρηξη. Σύμφωνα με την αστυνομία η γυναίκα έχει απασχολήσει στο παρελθόν για αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου.
Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές σε προθήκες και τζάμια παρακείμενων καταστημάτων και οχημάτων στον χώρο στάθμευσης.
Την υπόθεση έχει αναλάβει να διερευνήσει η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΗΠΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο κρίνει παράνομο ένα μεγάλο μέρος δασμών του Τραμπ
- Η δημοσιονομική παράλυση στοίχισε “τουλάχιστον δύο μονάδες” στο αμερικανικό ΑΕΠ το 2025, σύμφωνα με τον Τραμπ
- Μαρινάκης: Ο διάλογος με την Τουρκία δεν συνιστά αδυναμία – Μόνο η αυτοδυναμία εξασφαλίζει σταθερότητα
- Ενεργειακές συμφωνίες: Συνάντηση Έλληνα Υπουργού με Αμερικανούς πολιτικούς
- Σουηδία: Ακόμα ένα δείγμα ότι τα κράτη του βορρά ετοιμάζονται για πόλεμο
- Τραμπ για περιορισμένα πλήγματα στο Ιράν: «Ναι, το σκέφτομαι», vid
- Κρίσιμες ώρες στην Ουγγαρία: Ο Όρμπαν αποδεσμεύει 1.8 εκατ. βαρέλια πετρελαίου από τα στρατηγικά αποθέματα της χώρας
- Ανθρωποειδές εναντίον ρωσικού χειμώνα σημειώσατε… διπλό! vid
- «Ισχυρές εγγυήσεις ασφάλειας για την Ουκρανία», ζητούν οι ΥΠΑΜ Ευρωπαϊκών κρατών
- Ιράν: Έτοιμο εντός τριημέρου ένα σχέδιο συμφωνίας με τις ΗΠΑ









