Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε η 33 χρονη μητέρα, η οποία το βράδυ της περασμένης Τρίτης 20 5-2025 γέννησε και πέταξε το νεογέννητο αγοράκι της σε κάδο απορριμμάτων.
Η 33χρονη απολογήθηκε στη μαιευτική κλινική του ΠΑΓΝΗ που νοσηλεύεται και σύμφωνα με το συνήγορο της , κατά τη διάρκεια της απολογίας της ήταν απαρηγόρητη και σοκαρισμένη με εμφανώς επιβαρυμένη ψυχική κατάσταση. Η γυναίκα φέρεται να υποστήριξε ότι δεν είχε καταλάβει ότι ήταν έγκυος και πως το αντιλήφθηκε μόλις το γέννησε. Επικαλέστηκε την άσχημη κατάσταση στην οποία βρέθηκε και πως δεν αντιλαμβανόταν τι έκανε , όταν έβαλε το μωρό στη σακούλα και το πήγε στον κάδο. Επιπρόσθετα, σύμφωνα με τον συνήγορο της Γιώργο Καρούτσο, η ίδια φάνηκε μετανιωμένη, ανέφερε ότι είχε σταματήσει την φαρμακευτική αγωγή που λάμβανε για τις ψυχικές νόσους και εξέφρασε την επιθυμία να λάβει νέα αγωγή και να μεγαλώσει η ίδια το παιδί με το σύζυγό της.
(ΑΠΕ -ΜΠ / Ουρανία Μωραΐτη / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σε διαρροή αερίου οφείλεται η έκρηξη που σήμανε συναγερμό στις ιρανικές αρχές
- Ανάρτηση Κυρ. Μητσοτάκη για τη συμμετοχή του στη συνάντηση ηγετών του ΕΛΚ
- Υπόθεση Έπσταϊν: Τα γνωστά πρόσωπα που αναφέρονται στα νέα έγγραφα-«φωτιά»
- Η Ριμπάκινα νίκησε τη Νο1 του κόσμου Σαμπαλένκα και πήρε τον πρώτο της τίτλο στο Αυστραλιανό Όπεν
- Νίκος Ανδρουλάκης: «Στην 30η επέτειο της κρίσης των Ιμίων διατρανώνουμε ότι η εθνική μας κυριαρχία είναι αδιαμφισβήτητη»
- Ο άγγελος στο Βατικανό…με το πρόσωπο της Μελόνι προκάλεσε σάλο στην Ιταλία! ΦΩΤΟ
- Κυρ. Πιερρακάκης: «Η δύναμη της Ευρώπης δεν ήταν ποτέ η τελειότητα, ήταν η επιμονή»
- Η Εθνική Πόλο γυναικών νίκησε την Ιταλία και πέρασε στα ημιτελικά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
- Ιράν: Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε από έκρηξη στο λιμάνι της Μπαντάρ Αμπάς – 14 τραυματίες
- Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν πάνω από 100.000 τεμάχια λαθραίων τσιγάρων – Συνελήφθη ένα άτομο









