Ηράκλειο: Με κάβουρα χτύπησε στο κεφάλι τον φίλο της κόρης του μετά από καβγά

Ο 35χρονος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών

Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου με τραύμα στο κεφάλι μεταφέρθηκε ένας 35χρονος. Ο τραυματισμός προέκυψε στη διάρκεια έντονου καβγά που είχε ο 35χρονος με τον πατέρα της φίλης του στην περιοχή Τρεις Βαγιές στο Ηράκλειο.

Για τον καβγά και τον τραυματισμό του άνδρα κλήθηκε η ΕΛΑΣ και μάλιστα οι αστυνομικοί ήταν εκείνοι που κάλεσαν το ΕΚΑΒ ώστε να μεταφερθεί ο τραυματίας στο νοσοκομείο προκειμένου να δεχθεί τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, ο καβγάς ανάμεσα στους δύο άνδρες ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και με αφορμή που δεν έχει γίνει γνωστή. Στη διάρκεια του, ωστόσο, ο μεγαλύτερος σε ηλικία άνδρας χτύπησε με υδραυλικό εργαλείο και συγκεκριμένα έναν κάβουρα, στο κεφάλι τον 35χρονο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. 

Ο πατέρας της κοπέλας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει προσαχθεί. Στην περίπτωση που το τραύμα του 35χρονου χαρακτηριστεί “επικίνδυνη σωματική βλάβη” τότε ο δράστης θα οδηγηθεί στο Αυτόφωρο. Αν ο τραυματισμός είναι επιπόλαιος για να ξεκινήσει η αυτόφωρη διαδικασία απαιτείται έγκληση από τον παθόντα. 

(με πληροφορίες από cretalive. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί