Ηράκλειο: Γυναίκα βγήκε μόνη της από πηγάδι τριών μέτρων – Πώς κατάφερε να σκαρφαλώσει

Η γυναίκα μπόρεσε να σκαρφαλώσει με την πλάτη και τα πόδια της και να βγει από το πηγάδι

Απίστευτη δύναμη ψυχής επέδειξε μια 51χρονη γυναίκα που το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης έπεσε μέσα σε πηγάδι 3 μέτρων και κατάφερε να βγει μόνη της, σκαρφαλώνοντας με την πλάτη και τα πόδια της.

Η γυναίκα είχε μεταβεί στο νεκροταφείο του χωριού Γεράκι στο δήμο Μινώα Πεδιάδας στο Ηράκλειο, για να φροντίσει τάφο οικείου της προσώπου. Δεν γνώριζε όμως ότι λίγα μέτρα πιο κει, υπήρχε ένα πηγάδι το οποίο είχε σφραγιστεί με τσιμέντο και ήταν ετοιμόρροπο. Έτσι, όταν πήγε να πάρει το λάστιχο του νεκροταφείου, όπως είπε η ίδια στη Δημόσια Τηλεόραση Ηρακλείου, πάτησε πάνω στο τσιμέντο και αυτό υποχώρησε, με αποτέλεσμα να πέσει στον πάτο του πηγαδιού, με τη στάθμη του νερού να φτάνει μάλιστα στο 1,5 μέτρο.

Στην περιοχή δεν υπήρχε κανείς και έτσι δεν βρέθηκε κάποιος να τη βοηθήσει. Η γυναίκα δεν το έβαλε κάτω και ξεκίνησε να σκαρφαλώνει με κινήσεις αιλουροειδούς, πατώντας στα τοιχώματα του πηγαδιού χρησιμοποιώντας την πλάτη και τα πόδια της. Από ένα σίδερο που βρέθηκε μπροστά της κατάφερε να στηριχτεί, καθώς κι από ένα λάστιχο που έφτανε μέχρι το πηγάδι.

Αφού κατόρθωσε και βγήκε σώα και αβλαβής, μετέβη στο εφημερεύον νοσοκομείο στο Ηράκλειο, έχοντας στο σώμα της μόνο μερικούς μώλωπες.

(με πληροφορίες από newsbomb. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί