Ηράκλειο: Έριξε φωτοβολίδα και αυτή καρφώθηκε σε πλοίο!!!

Ένα απίστευτο περιστατικό χθες το βράδυ στο λιμάνι του Ηρακλείου από το οποίο θα μπορούσαν να υπάρξουν θύματα, όμως για καλή τύχη όσων βρίσκονταν στο σημείο, δεν προέκυψε κάτι σοβαρό παρά μόνο υλικές ζημιές σε ένα από τα πλοία της γραμμής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του creta24. gr, χθες αναχώρησαν από το λιμάνι για Πειραιά αρκετοί νεαροί που σήμερα θα παρουσιαστούν σε στρατιωτικές μονάδες προκειμένου να υπηρετήσουν την θητεία τους.

Ένα από τα πολλά συγκεντρωμένα άτομα που βρίσκονταν στο λιμάνι για να αποχαιρετήσουν τους νεοσύλλεκτους φέρεται να εκτόξευσε μία φωτοβολίδα αλεξιπτώτου. Η φωτοβολίδα όμως στη συνέχεια «καρφώθηκε» στο πλοίο Thunder που κάνει το δρομολόγιο Ηράκλειο -Κυκλάδες -Πειραιάς.

Στο πλοίο βρίσκονταν σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης αρκετά άτομα, ευτυχώς όμως η φωτοβολίδα δεν «προσγειώθηκε» σε κάποιον από τους επιβάτες του συγκεκριμένου πλοίου.

Λιμενικοί που βρίσκονταν στο σημείο και επιτηρούσαν τα μέτρα επενέβησαν άμεσα και αναφέρεται ότι συνέλαβαν το άτομο που έριξε τη φωτοβολίδα.

(με πληροφορίες από creta24. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί