Παρουσία κλιμακίου του υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς, κλιμακίου από το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης και της σχολικής συμβούλου ψυχολόγων, άνοιξαν σήμερα τα σχολεία στην περιοχή των Βοριζίων του Δήμου Φαιστού.
Έπειτα από απουσία μιας ολόκληρης εβδομάδας και μετά το μακελειό με τους δύο νεκρούς στην περιοχή, αρκετοί μαθητές του νηπιαγωγείου και του δημοτικού σχολείου επέστρεψαν στο σχολείο, με στόχο να μπορέσουν να επανέλθουν στην καθημερινότητα της εκπαιδευτικής διαδικασίας, με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών τους αλλά και ειδικών. Κάτι που από την πρώτη στιγμή εξέφρασε με πρωτοβουλία της η υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Σοφία Ζαχαράκη, η οποία ζήτησε να υποστηριχθούν με κάθε δυνατό τρόπο, συνολικά τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας και κυρίως οι μαθητές.
Την ίδια ώρα οι αστυνομικές έρευνες και έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, ενώ μέσα στην ημέρα αναμένεται να απολογηθούν δύο ακόμη από τους κατηγορούμενους για συμμετοχή στην υπόθεση. Πρόκειται για τον 43χρονο και τον 48χρονο, μέλη και οι δύο της οικογένειας του 39 χρονου θύματος από το μακελειό.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / Ουρανία Μωραΐτη / photo: intime)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Κατασβέστηκε η φωτιά σε κτίριο στα πρώην Κεραμεία Αλλατίνη
- Η φράση που δεν αναφέρθηκε τυχαία – «Σκοτεινό» παρασκήνιο σε υψηλά πολιτικά κλιμάκια
- Ινδία: Αεροσκάφος μεταφοράς ασθενών με επτά επιβαίνοντες συνετρίβη στο Τζαρκχάντ, vid
- Θεσσαλονίκη: Μετ’ εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου – Χαμηλές ταχύτητες στα διόδια Πολυμύλου
- Ανάρτηση Ν. Ανδρουλάκη για την Καθαρά Δευτέρα
- Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις αρχαιοκάπηλων, μελών εγκληματικής οργάνωσης – Ο τρόπος δράσης τους
- Έρικ Ντέιν: Ο σπαρακτικός αποχαιρετισμός της Κάθριν Χάιγκλ στον ηθοποιό – «Καλό σου ταξίδι, παλιέ μου φίλε»
- Αθώος δήλωσε ο γιος του σκηνοθέτη Ρομπ Ράινερ που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τους γονείς του
- Το Ισραήλ προετοιμάζεται για όλα τα σενάρια εν μέσω έντασης ΗΠΑ-Ιράν
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε κτίριο των πρώην Κεραμείων Αλλατίνη – Επί ποδός η Πυροσβεστιή
Κύρια Θέματα









