Ηράκλειο: Άγριο ξύλο στο κέντρο των Μοιρών – Βγήκαν μέχρι και… μαγκούρες

Άγριο ξύλο έπεσε στο κέντρο των Μοιρών, στο Ηράκλειο Κρήτης, ανάμεσα σε δύο παρέες, με τους συμμετέχοντες στον καβγά να βγάζουν μέχρι και… μαγκούρες.

Όλα έγιναν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου σε κατάστημα στον κεντρικό δρόμο της κωμόπολης της Μεσαράς. Εκεί λίγο μετά τις 2 τη νύχτα, κάθισαν να πιουν το ποτό τους δύο παρέες, η μία από τις οποίες – σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, newshub.gr – είχε μόλις φύγει από γαμήλιο γλέντι.

Για λόγο που δεν έχει γίνει γνωστός, οι δύο παρέες πιάστηκαν στα χέρια. Το ξύλο ήταν τόσο άγριο ανάμεσα στα άτομα, έξω από την καφετέρια, που διακόπηκε μέχρι και η κυκλοφορία των οχημάτων στον κεντρικό δρόμο των Μοιρών.

Για το συμβάν ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ., άνδρες της οποίας έσπευσαν στο σημείο με τους εμπλεκόμενους στον καβγά να καταλήγουν στο Αστυνομικό Τμήμα. Εκεί όμως, αυτό που ειπώθηκε από την πλευρά τους είναι πως το θέμα θεωρείται λήξαν και πως δεν υπήρχε καμία πρόθεση για υποβολή μηνύσεων.

Έτσι με δεδομένο πως δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός και δεν μπορούσε να κινηθεί κάποια αυτεπάγγελτη διαδικασία, οι «θερμόαιμοι» – που σύμφωνα με πληροφορίες κατάγονται από τα χωριά της Ρίζας του Ψηλορείτη – αφέθηκαν ελεύθεροι.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί