Ιωάννινα: Γυναίκα κατήγγειλε τον σύζυγό της για ξυλοδαρμό – Ενημέρωσε την Αστυνομία μέσω του 112

Ακόμη ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας βλέπει το φως της δημοσιότητας, αυτή την φορά στα Ιωάννινα.

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων εντόπισαν και συνέλαβαν έναν αλλοδαπό, κατόπιν καταγγελίας της συζύγου του ότι της επιτέθηκε και την χτύπησε.

Η γυναίκα κατήγγειλε ότι υφίσταται σωματική βία από τον σύζυγό της μέσω του ευρωπαϊκού αριθμού έκτακτης ανάγκης «112» και χωρίς να διευκρινίσει περισσότερα στοιχεία ή πληροφορίες για το μέρος όπου βρισκόταν.

Όπως αναφέρεται, άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις για την αναζήτηση της γυναίκας. Λίγο μετά, σε χώρο στάθμευσης της Ιόνιας Οδού εντοπίστηκε ένα φορτηγό όχημα, μέσα στο οποίο βρέθηκαν ο σύζυγος και η καταγγέλλουσα σύζυγός του, η οποία έφερε εμφανή τραύματα στο πρόσωπό της.

Κλήθηκε από τις αρχές ασθενοφόρο, το οποίο έσπευσε στο σημείο συνοδεία των οποίων η γυναίκα μεταφέρθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο, απ’ όπου έλαβε εξιτήριο λίγες ώρες αργότερα. Ο σύζυγός της συνελήφθη.

Για το συμβάν ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ προανάκριση ενεργήθηκε από το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας του Αστυνομικού Τμήματος Ιωαννίνων.

(Με πληροφορίες από ipeirotika.gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί