Με τραγικό τρόπο έχασε τη ζωή του χθες (25/9) ένας 69χρονος άνδρας στην Ημαθία όταν, την ώρα που έκανε εργασίες σε κτίσμα που χρησιμοποιούσε ως κοτέτσι στο πίσω μέρος του σπιτιού του, αυτό έπεσε και τον καταπλάκωσε.
Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες του veriotis.gr ο άτυχος άνδρας επιχείρησε να κατεδαφίσει το κτίσμα όταν ο πλαϊνός πάσαλος, που στήριζε την κατασκευή, έσπασε, με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει η πλάκα, να τον χτυπήσει στο κεφάλι και να σκοτωθεί ακαριαία. Ο άτυχος 69χρονος είχε χάσει και τον πατέρα του πριν από 2 μήνες.
Το συμβάν έγινε το μεσημέρι, αλλά η σύζυγός του, που τον αναζητούσε, τον εντόπισε κάτω από τα χαλάσματα μετά τις 9 το βράδυ. Στο συμβάν έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας για τον απεγκλωβισμό του άτυχου άνδρα, η Αστυνομία, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε την σορό του στο νοσοκομείο Βέροιας.
veriotis.gr /newsbeast/ eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ληστές για κλάματα: Πήραν το ΑΤΜ… όμηρο, vid
- Το χριστουγεννιάτικο μετρό στη Μόσχα είναι το κάτι άλλο, vid
- KKE για αγρότες: «Όσο κι αν προσπαθεί η κυβέρνηση… είναι βέβαιο ότι θα φάει τα μούτρα της»
- Ποιός ευχήθηκε «Καλά Χριστούγεννα» βάζοντας τον… Αλλάχ μέσα;
- Μόσχα: Υπάρχει «αργή αλλά σταθερή πρόοδος» στις ειρηνευτικές συνομιλίες με τις ΗΠΑ
- Δήμος Αθηναίων: Χριστουγεννιάτικο γεύμα αγάπης για 1.300 άστεγους και οικονομικά ευάλωτους παρουσία Χ. Δούκα
- Ν. Χαρδαλιάς: «Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης, της συνύπαρξης και της ελπίδας»
- Νικητής του Powerball κέρδισε το αστρονομικό ποσό των 1,82 δις δολαρίων, το δεύτερο μεγαλύτερο έπαθλο στην ιστορία
- Ο Πούτιν ευχήθηκε “καλά Χριστούγεννα” στον Τραμπ – Το “καρφί” για τη Βενεζουέλα
- Ο Πούτιν βράβευσε τη Μαρία Ζαχάροβα την ημέρα των γενεθλίων της, vid









