Η σπαρακτική κραυγή από σύζυγο αγνοούμενου – «Γιατί τους αφήνετε να καίγονται; Πως τα κατάφερε ξυπόλυτος ο επιζών;» (vid)

"κ. Μητσοτάκη, κ. Πλακιωτάκη εσείς που λέτε ότι υπάρχουν μεγάλες θερμοκρασίες, απαντήστε μου"!

Σε τηλεοπτική εκπομπή μίλησε η κ. Βάνα Μπεκιάρη, σύζυγος ενός εκ των τριών αγνοουμένων Ελλήνων, που βρίσκεται στο Euroferry Olympia, το οποίο συνεχίζει να φλέγεται.
«Αναπτερώθηκαν οι ελπίδες μου, αλλά μεγάλωσε και η αγανάκτηση για όλους τους αρμόδιους που δεν κινητοποιήθηκαν να φωνάξουν από την αρχή δυνάμεις από την Ιταλία. Έπρεπε να έρθει από την Αλβανία το πυροσβεστικό το μεγάλο; Δύο μικρά πυροσβεστικά προσπαθούσαν να σβήσουν τη φωτιά σε αυτό το καράβι. Γιατί δεν ήρθε και άλλη βοήθεια; Οι άνθρωποι είναι ζωντανοί, σύμφωνα με τις μαρτυρίες του ανθρώπου που βρέθηκε, και φωνάζουν βοήθεια. Και δεν μπορούν να πάρουν ειδικές στολές για να μπουν», είπε η κ. Μπεκιάρη.

«Έχουμε χάσει την ανθρωπιά μας. Ο σύζυγός μου είναι ζωντανός, είναι επαγγελματίας και περιμένει βοήθεια. Το γνώριζε το πλοίο για αυτό και αρνήθηκε να πάρει καμπίνα. Για αυτόν τον επιχειρηματία υπάρχουν καταγγελία ότι καίει τα πλοία του για να πάρει αποζημιώσεις. Γιατί αφήνετε 12 ανθρώπους να καίγονται;», συνέχισε η ίδια εμφανώς ταραγμένη.

“12 άνθρωποι! κ. Μητσοτάκη, κ. Πλακιωτάκη εσείς που βγαίνετε στην τηλεόραση από τις καρέκλες σας και λέτε ότι υπάρχουν μεγάλες θερμοκρασίες, απαντήστε μου αυτός ο άνθρωπος, που κατέβηκε από αυτές τις θερμοκρασίες που υποστηρίζετε, ξυπόλητος, πως τα κατάφερε; Αν ήταν ο αδελφός σας τι θα κάνατε; Κάντε το ίδιο!”

Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές φαίνεται η έλλειψη των ανδρών της ΕΜΑΚ, την οποία αποδεκάτισε η κυβέρνηση, αφού έδιωξε εκπαιδευμένους πυροσβέστες, επειδή δεν ήθελαν να κάνουν το εμβόλιο!

Πότε επιτέλους θα καταλάβουν ότι τα μέτρα υποχρεωτικότητας στοιχίζουν ανθρώπινες ζωές πολύτιμες για τη χώρα; Ή μήπως δεν είναι πια απαραίτητες , αφού η κυβέρνηση με την πολιτική της τις αντικαθιστά με εισαγωγή δυναμικού από Πακιστάν και Μπαγκλαντές;

photo vid screenshot

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί