Η Σκιάθος «ταξιδεύει» και προσκαλεί να την επισκεφθούν οι κάτοικοι δύο μεγάλων αστικών κέντρων της Σουηδίας, με διαφημίσεις όπου προβάλλονται οι ομορφιές και η μοναδικότητα του καταπράσινου νησιού.
Η πρωτεύουσα Στοκχόλμη και το Γκέτεμποργκ από τις 2 Ιουνίου μέχρι και τις 15 του τρέχοντα μήνα, θα έχουν ως κύριο προβαλλόμενο προορισμό, για πρώτη φορά, την Σκιάθο με διαφημιστικές αφίσες σε κεντρικούς δρόμους των δύο πόλεων, ενώ ταυτόχρονα για το ίδιο διάστημα μεγάλες ψηφιακές γιγαντοοθόνες θα παρουσιάζουν τις ομορφιές της, με στόχο την προσέλκυση επισκεπτών για την καλοκαιρινή περίοδο.
Η διαφημιστική προβολή ξεκίνησε με αφορμή την απευθείας αεροπορική σύνδεση της Σκιάθου με τη Σουηδία με 3 πτήσεις την εβδομάδα, 2 από Στοκχόλμη και μία από το Γκέτεμποργκ την περίοδο από 18 Μαΐου έως 5 Οκτωβρίου 2025.
Η συγκεκριμένη δράση προβολής είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς η Σκιάθος αποτελεί έναν παραδοσιακά αγαπημένο προορισμό για τους Σουηδούς πολίτες και θα ενισχύσει τις ροές των επισκεπτών στο νησί.
Η Σκιάθος είναι σημείο αναφοράς για τις μεγαλύτερες διεθνείς τουριστικές αγορές. Βασικός στόχος της δημοτικής αρχής παραμένει η συστηματική προβολή του προορισμού και η δυναμική παρουσία του με σύγχρονα μέσα σε μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις, μέσα από συνεργασίες με διεθνείς φορείς του τουρισμού και με την εξαιρετική συνεργασία με το υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ελευθέρα πάλη: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Κουγιουμτσίδης
- Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν μια λίστα με ψώνια 3.500 ετών σε μια απροσδόκητη ανακάλυψη
- Έλον Μασκ εναντίον Βρετανίας! Θα γίνει κάτι στους δρόμους ευρωπαϊκών πόλεων;
- Συναγερμός στην Ινδία για την αμοιβάδα που «τρώει» τον εγκέφαλο – 17 νεκροί
- «Αθήνα χωρίς Αυτοκίνητο»: Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου
- Στο Ντουμπάι οι γυναίκες νοιώθουν ασφαλείς να κυκλοφορούν μόνες τους το βράδυ, στη Δύση; vid
- Βρετανικά μαχητικά αεροσκάφη θα συμμετάσχουν σε αποστολές πάνω από την Πολωνία
- Οι οκτώ ευρωπαϊκές πόλεις με τις καλύτερες δημόσιες συγκοινωνίες – Εκτός λίστας η Ελλάδα
- Σχέδιο δέκα ημερών για την ευλογιά των προβάτων στην Ελλάδα – Τι συζητήθηκε
- Στη φυλακή ο 42χρονος που κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και βιασμό
Κύρια Θέματα

















